1人N件Amazon 抵買之選 (53)

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
圖呢

買咗Linksys MX12600 Velop Intelligent Mesh WiFi 6 System: AX4200, 2腳插黎, 係咪就咁買個2腳轉3腳就ok?
實試過ok無問題, 個火牛寫住100V-220V
唔好咁啦, 砵仔糕者
好似幾正
ps5大貨,bns個d
屎窟痕?
唔好搞,restore 完會冇咗黑解
蘋果已經轉咗個認證方法,部機冇咗黑解就係一世
我都用緊二轉三. 不過感覺用三腳火牛好似穩陣d, 個火牛插落轉插時試過有火花.
我棄咗,因為6算,買行都得啦,月頭Fortress CSL已經任買
俾罪大玩左兩年飢餓式行銷,依家大貨都已經再無想買既衝動
真,被撚狗撚到嬲
你插咗個轉插先插三腳咪見唔到火花

三腳插個下實際都有火花 不過個插蘇遮實咗唔俾你見姐
12月初抽到部光碟版,見無咩game啱玩就放咗,執返幾百,估唔到原來算係行咗個小運。
唔好意思,關於SXK50,搵唔返之前D分享,想問:

1. 地區唔係set香港有無問題?
2. 個5年insight premium我喺purchase history嗰度見到,但開app佢仲係提緊我個trial得返2x日就完,咁我其實activate咗未呢?關唔關我問題1 set咗邊度呢?
美版冇加價就係
Sxk80子機有無巴打有興趣
屋企唔洗子機都得
多數人會想WiFi可以full power就set美區/澳洲
要揀港區個原因可能係你要夾番Insight一開始set區先應該咁做

5年嗰度好似係同嗰個trial分開計的
我自己隻SXK80直程skip咗唔用Insight所以唔清楚,等人答
區要入debug開telnet改

但直接用美國便可以,timezone改回香港便可
等左幾日都未ship
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞