1人N件Amazon 抵買之選 (53)

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
6E唔入得口
freq同香港嗰啲有少少唔同
所以通訊局唔准
唔好攪、會扣關

我之前攪左成兩個月
得。要做入口證同要簽責任書
日森直送香港有無話運費湊到幾多先抵咁

見買一本雜誌就1000yen 兩本1200 3本1400 咁
跟件數同重量計上去
冇絕對公式
估唔到咁撚癲
有咩責任? 咁你照正常使用?
同意 依家好多美國公司轉哂印狗做cs
基本英文含住撚黎講
公作上又要對呢班印狗 成班傻閪咁 有能本事約開會 落大雨no show 屌你老母
SXK50
One (1) Orbi Pro WiFi 6 AX5400 Router (SXR50)
One (1) Orbi Pro WiFi 6 AX5400 Satellite (SXS50)
One (1) 2m Ethernet cable
Two (2) 12V/2.5A power adapters
Installation guide
router 係戰略物資。

但係黃金有得賣的。

總次做入口證,批文,同簽署張戰略物資用途責任聲明書,大約。

好麻煩。
美馬爭一蚊先免運費
又唔知買咩好
https://a.co/d/8qsCHUT
2TB TLC 110蚊, 抵唔抵玩?
骨一律AVEENO
hdd replacement ok
用黎做C DRIVE 呢?
睇錯以為你講QLC
裝Windows就買Gen4 7000MB+啦
有冇dram?
如果諗住加enclosure 做 portable harddisk 呢?
唔係好識router嘢
咁應該點睇邊啲可以直接嚟香港?
戰略物資改左好耐
https://www.stc.tid.gov.hk/sc_chi/circular_pub/files/2017.pdf

5A002 註釋 路由 器、轉 換 器或 中 繼器,以 及 一 般用 途 電腦 裝 備
或伺 服 器,而 資訊 安 全功 能 僅限 於 只採 用已 公 布的
或商 用 的密 碼 標準 的“ 操 作、 管 理或 維修 ” 的任
務。

依家講緊外國6E router freq同香港唔同
會比通訊局捉非法使用或管有不合規格的無線電器材
支援 SLC cache 和DRAM Cache Buffer,提高滿意的循序讀寫及隨機讀寫效能

https://www.silicon-power.com/web/product-p34a80

我張MB 係陳年舊物, 要咁快會唔會浪費左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞