[本地籃球]東方出戰ABL/甲一幾時開季/港隊遠征蒙古 討論區(7)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
YouTube 睇replay
push
胡卓斌除左高之外,真係得乙組水平
屌,香港隊比賽就無直播
Fiba得YouTube提供
唔係電視台唔想
真心廢 低位技術接近零
Fiba3x3 亞洲盃,係3月底至4月頭,係新加坡舉行,

香港男子代表隊,女子代表隊都有份參加資格賽

男子代表隊有阿興,德哥,阿達,黃子謙,

但通常大型賽事,會選6人, 其中兩人為候補球員

兩名候補球員的資訊,
可留意後續消息

3x3. HKG

https://www.facebook.com/groups/433297653763076/permalink/1579159865843510/
真係好想屌撚死籃總 官網乜資料都冇 d料仲係2019年 班廢柴唔死都冇用
有直播就得 YouTube都流暢清晰嘅
中國隊 77/32 都有
再嘈退賽
中國 今日對住哈薩克應該大炒 伊朗大不如前 加埋冇哈達迪 都贏硬咁制 最衰冇澳洲 唔係我一定撲飛
唔直播都算
做下宣傳都得卦
事實係 伊朗真係廢左好多
都係嘅 不過公道講句 亞洲黎講 fullteam計 係得澳洲打唔贏 戰力都係top2/3
期待fullteam 中日大戰 日本都仲有個海外三巨頭未歸隊 八村+渡邊+baba 加埋呢排ncaa 打起左嘅日本curry 係衰冇底 菲律賓如果jalen green打埋就好睇了
肯訂機票算係咁
灰熊名宿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞