[台饒] 大嘻哈時代2 討論區

439 回覆
6 Like 2 Dislike
開定先
正 8/1 開始
潔心
鹿希派其實編曲唔差
冇台灣VPN 唯有等星期二睇YT
留名
仲未睇...係咪得三個評判?
無熊仔係度 會差好多
Vidol.tv/channel/11
唔洗vpn都第一日睇到直播

熊仔夠公正,而且佢係可以直接具體講得出邊啲位好邊啲位唔好,高材生真係唔同啲
到阿夫贏未
第一季最鍾意睇佢啲後台花絮,全部都玩得好埋好好笑
第1集最佳:god one,29 groove,rpg,
其次啊夫,林潔心

屁孩ryan唱不太吸引,但中間rap拍子同flow好順,考慮埋評審取向,估計0最最最多一pass

歡迎comment!
想繼續睇V同埋曾詠翔 唔知1pass夠唔夠晉級
五木隻歌都唔錯不過太多位放哂唔唱
29groove 林潔心 阿夫都正 不過29groove果隻歌好sowut

上一季個陣容無論導師定選手都好睇好多
熊仔同埋leo王真係好認真比建議
今季果三個都唔知做乜鳩 係真係個個都無評定剪撚哂
屌今季d剪接撚鳩觀眾咁
同埋d評審係冇評過?
29groove shoutout sowut嗰下笑左
點解?
評語少得可憐... 希望下集見到多啲judge contestant互動..
終於等到第2季
最有印象係阿夫, 29 Groove, Majin, 林潔心.
王水源得10秒好慘, 係佢ig聽番Full Version都唔錯.

Multiverse Drew 0 pass 好可惜但真係表現差小小.
6yi7咁差都過到真係O左
撚吳宗憲個仔好撚好笑
根本成集乜都無評過
光頭佬都開埋聲問個選手有咩做得唔好
starr問番佢係咪聽唔出就算
迪拉胖就淨係話唔夠屌
條女就係咪都pass
但係佢屌果樣野又無錯
rehearsal set好哂黎到正式又set番亂既話re黎做乜
V係twitch chatroom都話個ear mon係有啲問題
現場仲要無地板監聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞