香港快運UO出咗通知無人講?

1001 回覆
5 Like 100 Dislike
我果日622 客滿左 之前睇開622果日都冇乜人買
唔通我果日 cut 622
可能D人無揀位,睇唔到架機滿唔滿..
不過622 真係突然好多人show 客滿

我係2 月初624, 望天打掛中
點解咁耐都未有email同我講班機cancel左
都隔左咁多日
我收到email 班UO680 取消左 係咪冇得救了?
再睇佢可以轉既航班 由1月13已經話客滿到2月頭
是咪只剩下refund可以做 定係其實佢Hold起左啲位 邊有咁多人飛名古屋 打緊電話去 聽左一個鐘音樂都未有人聽
排到個客服, 佢係道講廢話
有冇人分享下可以點解決呢, 又冇門市 搵唔到人, 電話又打唔通
咪講咗全滿囉 你點問都唔會有
Ching 有冇交到online form 申請轉23/1去程?
填左啦, 第一日出公告果日已經狗衝去填, 都冇應機
閪客
3702-7618
請問有冇人係打得通有人回覆你嘅

邊到改得到、退得到
改票退票都係出e張圖
WhatsApp試過隔咗7個鐘後有人覆
改咗4月出發
但到今日都未收到新航班資料

登入帳戶,仍然只得1月回程嘅資料

今日再WhatsApp佢哋
無人回覆
我打過2次, 2次都有人聽, 但佢地HOLD起晒1月12-31既飛唔知做咩唔肯放出黎, 受影響果D又唔比改
佢只係將個問題推去其他月份希望解決得到,
政策收緊左之後, 其他航空都仲有機位,
HX CX 都有, 只係變左 high season price,

UO 直頭收起唔比你買又唔比你揀

10幾日一個機位都冇, 真唔真呀
搵咗express 3日
Email,whatsapp,online form 都日日sd
都未有回覆
想問refund 情況
我今日最後用FB Messenger去申請全退款,客服話會再send封退款確認email,但到依一刻未收到email確認退款但入app見到張回程都唔見左,應該入左系統

呢個唔係咩我想refund 早兩日交咗呢個
改左機票 想知幾時先會通知你個日期o 唔ok
問左,去東京1月15-25都唔會有期
其實佢cut邊班機都係睇邊班最多客買左
或者邊班機賣得最貴就唔cut
一黎佢賺多d
二黎就算掉班次都唔會由貴價變平價日子要可能退差價呢類野
我個情況好尷尬
28/12 UO 打來話我班機cancel 咗
咁我唯有full refund, 即刻就收到email 確認
但29/12 就話突然又飛得返,班機恢復咗無cancel
所以想知佢係咪確認咗refund 就唔會有得要返D飛
想問係咪交左想改1月15-25出發去東京 但佢回覆左話無期唔會改到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞