香港快運UO出咗通知無人講?

1001 回覆
5 Like 100 Dislike
你地submit到 change flight張form?
我submit完 都返返去同一頁 去唔到confirmation
我尋日晏畫都係咁樣,佢一繁忙時間就係咁。我今朝早搞就得左。但最後都係可能refund算
我試左成百次先成功submit到, 唔知佢地要搞幾耐, 仲有十幾日就出發, 諗緊好唔好揀refund再book其他航空公司
你跳到去confirmation 個版?
yes, 之後會收到一個有case no.既email
完全提交唔到,交極都係同一頁
歷史總係相似, 以前海航老母唔好
而家變左老母因航一樣發生
https://collection.news/appledaily/articles/NSWYNHIJI3SXFRZJIO7OTU3POE
【快運冧檔】乘客狂打hotline查詢無回覆:而家真係唔知點好
蘋果日報 2017/09/30 17:19

https://collection.news/appledaily/articles/ZARD57K4NIY5XHEEDCZ7ZWM5BM
當年因航仲抽水
咩都燒去網民

我屌,原來佢system內定左邊d日子比你轉
想問下2月有咩選咗 如果咁睇到嘅話
擇*
我沖繩 成個2月都無
東京
即係返程比人cancel 左都無得改返2月咁大獲
d日子可能係動態變動
已經取消晒去回程 保平安
15號飛沖繩苦主上
想問下大家,取消咗回程UO623 (退款頁面 click UO623, 無select UO624 (去程照舊),回程買咗日航,HKexpress 只係出咗generic acknowledgement email for 退款 (即係無cancel flight details , 除咗ref no 咩都無)

咁無退嘅去程會唔會另外出機票?
定係用返本來個booking number

Send email 比UO 無人覆,hotline 無人聽…
已成功改到機票
點改到? 本身幾號飛? 到去邊到?
成功改到同一日?
就咁submit張form等佢覆?
點搵?電話唔通
whatsapp fb無人覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞