香港快運UO出咗通知無人講?

1001 回覆
5 Like 100 Dislike
用咗幾日幾夜時間 用唔同渠道搵佢地
比啲耐性
同埋一定最好要朝早8點搵佢地
打定你要搵佢地幫手嘅所有 清晰資料
隨時留意電話 最尾同佢真人對答15分鐘 成功搞掂改到機票
用apps check都check到改左
轉左ANA
我成功令到佢覆 都係話交咗資料比負責同事 會加快處理
你幾時飛? 唔急就試下等
但建議每朝準時照舊 send request請求所有資料
好似我咁 令到有真人覆幫手搞掂就放心晒
4號等埋聽日睇吓點
真係一日後冇人覆 用我方法啦
真心人地都係咁教我 我又成功咗
真心希望你都得!!

希望幫到你!
其實想問大家,比HKexpress 取消左回程 ( click 咗回程refund option, 有電腦reference no) , 去程係唔係唔會有confirmation email? 即係仍然用同一張機票上機?唔洗另外call CS ..

WhatsApp , Facebook , WeChat, 電話都無人覆好灰心

已經買咗日航回程怕hk express 會唔小心cancel 埋去程
回程買咗幾錢
去程用番原本個訂單號就得
好貴.. $8000 二個人
Thank you 巴打
去個旅行使錢都搞到咁撚折墮呢間公司真係呢
錢解決到嘅就唔係問題
搵到CS , 用WeChat 9am 就等,幫我refund 咗UO623
早知等HK express唔買日航
大家加油,朝早就FB, WhatsApp, Wechat 炸佢,等客服在線
On9佢今日打嚟
同我講剩係可以改2月18號之後
做乜撚嘢
2月頭全部有位都唔撚改得?
其實係咪直接成張refund 最快
yes,但我諗好多人唔係想回水,而係想飛到
btw 我都改到機票了,新機票app已見到
想請教大家
因為我3月中飛大阪
如果回程被取消
最理想做法應該係全部取消晒
訂過新既一間航空公司
係最好既方法
梗係Refund回程
買樂桃啦
我都得左,今朝係we7搵客服幫我改機票,本身㩒左退款都幫我搞到,最尾回程未被人cut住都改埋
咁奇怪 你咩機場?同埋改邊程?
我成田NRT返香港 改回程又冇嘢啵佢地話
雙程
去機成田 返嚟羽田
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞