香港快運UO出咗通知無人講?

1001 回覆
5 Like 100 Dislike
想問下你係3個blank都係簡返同一日?定3格都一定要填唔同日子?
唔該晒,但佢係咁彈我返轉頭,想問多樣你個三日係咪都揀唔同日子?
都冇所謂啦, 又唔知佢幾時覆, 同埋佢都會refund?
我三日都唔同,啱啱好順利連續交左幾個人
要交晒咁多個人?定係淨係交一個人就可以改晒全部?
唔知wor
我見要入名,我諗都係跟入名交掛
全部都係online chat, hk 無hotline啵
定ching係打中國個hotline
我whatsapp msg佢咋
之前見有人話8點whatsapp或者打熱線大機會有回覆
筆記

1. 此表格僅適用於未使用的預訂。

2. 航班只能更改一次,適用於同一預訂中所選航段的所有乘客。

3. 更改視座位供應情況而定。如果您的首選日期不可用,將提供替代日期。

4. 如果您選擇的所有日期都沒有座位,您將收到電子郵件通知。

5. 如果您無法在上面選擇您的首選出發日期,請聯繫我們的客戶聯系中心(https://hkexpress-eform.tpapac.io/HKExpress/Form) 以獲得即時幫助
呢個情況係咪都係要搵CS?
又cut
想問有冇得退款? 定一定要改日期?m
好心佢咪鬼超賣啦
去程有, 但回程冇
如果您無法在上面選擇您的首選出發日期,請聯繫我們的客戶聯系中心(https://hkexpress-eform.tpapac.io/HKExpress/Form) 以獲得即時幫助
個網死咗
官網又無咗岩岩個段野 得返對上1月30個單公告
做乜鳩
send 左, 冇回覆 睇黎得返呢個option揀
公布完 又收返
唔知搞乜尻
我中左去程, 我想一野買張新既算 舊果張退左佢
但係會自己又寫一般情況下冇得退款
去嗰程比人cut 係咪可以來回都refund?
一樣, 我都諗緊會唔會買張新既, 定要求佢退埋張回程
其實咁超賣法
復活節假期實出硬事
我想去既, 點程冇事, 係要rebook去程 , 但係又驚遲買比人買曬 到時原本果張又唔比退都唔知點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞