【大清洗】阿仙奴17-18球迷吹水區 CLX

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
賣人都空炮
chambers 有場比人虐待左3次之後就頹到而家
有無手足記得邊場 ?

對史雲斯,比蒙迪路爆到傻
不過佢都唔係頹到而家既
咁賣法夠唔夠Home grown架

雲加計數你同佢定啦

未計青訓

禾仔
張伯倫
藍斯
黑碧
馬天尼斯
基比斯
韋舒亞
基比斯

呢堆都已經夠8個HG

兩個gibbs
已經唔講會放左佢

係喎寫多左
雖然未超齡不過基比斯轉holding就夠8個啦

未夠歲數根本唔需要註冊
不過holding好似22定23了

賣左gibbs
你個表得番6個
加番賀定張伯斯先岩數(可加ccc變9個)
之後下年定後年仲要變左要12定13個
真係咁有信心搵到幾個唔好話正選料,起碼夠做後備既英人?
(仲要根本禾仔28/9,有價都要賣,同埋100分又得番1年約)
咁賣法夠唔夠Home grown架

雲加計數你同佢定啦

未計青訓

禾仔
張伯倫
藍斯
黑碧
馬天尼斯
基比斯
韋舒亞
基比斯

呢堆都已經夠8個HG

兩個gibbs
已經唔講會放左佢

係喎寫多左
雖然未超齡不過基比斯轉holding就夠8個啦

未夠歲數根本唔需要註冊
不過holding好似22定23了

賣左gibbs
你個表得番6個
加番賀定張伯斯先岩數(可加ccc變9個)
之後下年定後年仲要變左要12定13個
真係咁有信心搵到幾個唔好話正選料,起碼夠做後備既英人?
(仲要根本禾仔28/9,有價都要賣,同埋100分又得番1年約)

Btw唔記得左
高基連同比利連都計英人
唔好意思
賣到人未
賣到人未

後日賣山狗
賣到人未

後日賣山狗

Debuchy will not move to Nice as they have opted to sign 33-year-old Christophe Jallet. The move will be complete tomorrow. [@Nice_Matin]
Mathieu Debuchy's move to Nice is set to collapse as their first choice target Christophe Jallet has become available. [RMC] #afc
Debuchy will not move to Nice as they have opted to sign 33-year-old Christophe Jallet. The move will be complete tomorrow. [@Nice_Matin]

賣人都可以打空炮
呢隊波真係世界級
West Brom have approached Arsenal about left back Kieran Gibbs. Valued at £10m. West Brom don't want to pay that much
好擔心大球場草地
West Brom have approached Arsenal about left back Kieran Gibbs. Valued at £10m. West Brom don't want to pay that much

賣啦

有邊隊仲柒得過阿狗?
又落狗屎
陣間仲要見工
又落狗屎
陣間仲要見工

加油牙
又落狗屎
陣間仲要見工

加油牙

加油
山狗換亞古路
亞古路踢唔踢到山狗個位???
又落狗屎
陣間仲要見工

3條頭髮
係reception 企一陣就乾
好擔心大球場草地

我攞左飛睇猁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞