【大清洗】阿仙奴17-18球迷吹水區 CLX

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
阿歷士新奇士wor
大家唔記得左佢啦咩
2016/2017球季基奧特在阿仙奴失去了正選位置,山齊士取代了正選「基佬」前鋒位置,基奧特今季大部分時間都在後備席,當上球隊「後備殺手」,成為Plan B 戰術。

雖然基奧特以後備奇兵登場,但是今季他仍交足貨,在各項賽事已入了16球,交出6個助攻。擔任後備仍交出此成績,需稱讚一下基佬。今季有幾次都是靠基奧特入波救了球隊,印象深刻如首循環作客曼聯,首循環一箭定江山贏西布朗,及補時絕殺追和般尼茅夫,就以三場比賽,基奧特已幫阿仙奴拿取7分,相當重要。

阿仙奴球迷一直抱怨球隊沒有世界級前鋒,在山齊士還未加盟兵工廠時,雲加會用基奧特擔當前鋒,雖然基奧特控球技術差一些,但身材高大的特點成為了基奧特優勢,可衝可撞。這類柱躉式前鋒在現今球壇愈來愈少,基奧特這類在球隊進攻時作支點,作用亦用於牽制對手,這就是阿仙奴之前打4-2-3-1陣式時的戰術。

其實點計到係七分
我計唔到
我鐘意反山咪反山

咁我中意反基反禾你地block我做乜柒

過主啦死獌狗
BLOCK你係因為你ON撚9
同你反邊個無撚關係
我鐘意反山咪反山

咁我中意反基反禾你地block我做乜柒

過主啦死獌狗
BLOCK你係因為你ON撚9
同你反邊個無撚關係

加力
阿歷士新奇士wor
大家唔記得左佢啦咩

咪記得先比人屌半隻阿狗
阿歷士新奇士wor
大家唔記得左佢啦咩

咪記得先比人屌半隻阿狗

邊個黎 點解你地會記埋呢d 19野
利申:唔係迷山,但唔支持賣核心
有無手足買左switch
Block左

笑撚左
不如唔好叫討論區啦
有異見者就block
同fb有乜分別

叫其他人屌唔屌, 屌邊個關你撚事咩... 咁撚多嗲把撚啊
當自己中共啊, 其他人係異見者啊

自己block完人話人係中共
你地人多勢大話我係中共

你都ON撚9, 入黎話人唔屌其他球員又係你, 宜家講咩都要問你意見咩
阿歷士新奇士wor
大家唔記得左佢啦咩

咪記得先比人屌半隻阿狗

邊撚個嚟
唔識
禾棒大坂西腳都覺得唔應該反山
阿歷士新奇士wor
大家唔記得左佢啦咩

咪記得先比人屌半隻阿狗

邊撚個嚟
唔識

請善用起底功能
係連登阿po 迷山都要比人圍屌
笑撚左

你屌晒反山啲人唔比人屌返你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞