【大清洗】阿仙奴17-18球迷吹水區 CLX

1001 回覆
3 Like 4 Dislike

友賽都強陣 狗黎

仆街拜狗

希望沾屎俾俾面 唔好大炒我廠

等睇我廠臭燒教下佢咩係傳波

又準備比人大炒

輸多場5:1又暴動

暴咩動丫 咪又係咁

報佐警,又有人諗住攪暴動
收皮啦拜狗[left]黑走我廠
收返 拿卡原來幾勁

心口控定就抽入,住污唔同level

https://youtu.be/N8gSMKlsJDs
兩個級數牙

輸lemar守守下近柱走左出黎
收返 拿卡原來幾勁

心口控定就抽入,住污唔同level

https://youtu.be/N8gSMKlsJDs
兩個級數牙

輸lemar守守下近柱走左出黎

都係唔買啦

又貴又高風險
Fabrizio Romano‏ @FabrizioRomano
Done deal! Szczesny from Arsenal to Juventus, €11/12M to Gunners for the GK. He'll arrive in Italy soon to sign. 🇵🇱 #transfers #AFC

完了...
想g間諜退落黎之後可以用乜龍
Ccc都賣
Fabrizio Romano‏ @FabrizioRomano
Done deal! Szczesny from Arsenal to Juventus, €11/12M to Gunners for the GK. He'll arrive in Italy soon to sign. 🇵🇱 #transfers #AFC

完了...

打後備啦垃圾

完了...

szczesny垃圾黎架
拒賣雲佩斯一幕再現!雲格或強留山齊士

然而,根據《每日郵報》的最新報導,雲格本人對山齊士能夠留在阿仙奴仍然信心滿滿,他相信下個賽季山齊士仍然會留在阿仙奴。

考慮到雲格在之前的採訪中不止一次提到過:「山齊士還有合約在身。」「山齊士很職業,他會尊重自己的合約。」「我們已經不用把招牌球星賣給競爭對手了。」而山齊士也似乎在採訪中承認了這種可能:「未來不是我一個人決定的,但我已經做好了自己的決定。現在,我正等待阿仙奴給我回覆,告訴我他們想要什麼。」或許雲格強留山齊士一年,然後讓後者自由轉會,是目前最為可能的結果。

好波
想g間諜退落黎之後可以用乜龍
Ccc都賣

好似都借走兩季
今季賣都好正常
就算施治退落黎都唔覺會由施捷斯尼接班
11m係龍門黎講價錢唔算太差
考慮到球員質素
毓民:邊撚個同熱狗做朋友就仆街黎既

然而,根據《每日郵報》的最新報導,雲格本人對山齊士能夠留在阿仙奴仍然信心滿滿,他相信下個賽季山齊士仍然會留在阿仙奴。

考慮到雲格在之前的採訪中不止一次提到過:「山齊士還有合約在身。」「山齊士很職業,他會尊重自己的合約。」「我們已經不用把招牌球星賣給競爭對手了。」而山齊士也似乎在採訪中承認了這種可能:「未來不是我一個人決定的,但我已經做好了自己的決定。現在,我正等待阿仙奴給我回覆,告訴我他們想要什麼。」或許雲格強留山齊士一年,然後讓後者自由轉會,是目前最為可能的結果。

好波

老野會強留山狗me 迷雲一日牙

好波

老野會強留山狗me 迷雲一日牙

我追撚住佢條撚黎含啊
Sir Jenkinson‏ @theEpicGooner
Sky reporting Chambers to Palace for £20m with a buy back clause. Gibbs to WBA for £10m, Szczesny to Juve for £10m.
到時CECH退希望買butland接班
Sky reporting Chambers to Palace for £20m with a buy back clause. Gibbs to WBA for £10m, Szczesny to Juve for £10m.

咁就賣得過既,闖蕩下學成歸來仲好

完了...

終於掃走呢條友

躝啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞