【大清洗】阿仙奴17-18球迷吹水區 CLX

1001 回覆
3 Like 4 Dislike

要慳人工係都唔會賣柏芝啦,又後生又hg

賣d2、賴死唔走嘅贊仔都慳十幾萬鎊一星期啦

贊狗同迪布治加埋份人工都已經十三四萬鎊一星期
賣埋急屎ccc又多十七八萬鎊一星期
其實清清下真係有空間買人

ccc 70k,gibbs 60k,debuchy 70k, Jen 45k

贊仔人工低 又唔多聲氣 又係死忠
係清都清左d多嘴狗先la

人工低
Lucas 都係40k咋

講緊阿狗個工資架構

well, I mean,我講緊全europe個hole picture lo

咁你不如拎d下遊球隊黎比

ccc 70k,gibbs 60k,debuchy 70k, Jen 45k

人工低

講緊阿狗個工資架構

well, I mean,我講緊全europe個hole picture lo

whole
I'm all for anything that gets Krystian Bielik more 1st team minutes. Calum Chambers 🚮.

比歷未夠經歷啦
外借吸經好過留喺到做大後備
宜家係雲加放棄左贊子
之前盃賽出m乜n乜右閘都唔出贊
直接放左佢落預備組
冇得唔走

點都好過贊狗呀
用波助攻助守唔會屎得過贊狗啦
一睇波底已經知好贊狗好多

睇得1場半就下定論
贊仔踢西咸助攻助守又motm就垃圾
印象睇波法

咁贊仔踢西咸都已經兩年前既事...
之前的確有d希望,而家冇了

冇得出講經咩

佢之前傷到咁...
好難再養佢啦

咁卡so都賣得了咁講

卡蘇有料喎

贊仔都有
I'm all for anything that gets Krystian Bielik more 1st team minutes. Calum Chambers 🚮.

我對波蘭仔印象真係仲慢過柏g
呢到d人痴撚線
埃及仔 柏芝 贊仔全部實而不華又肯打後備既都話廢
洗唔洗俾11個美欺你

贊狗實而不華
我地係咪睇緊同一隊波

都係個句 印象流玩哂
你睇過贊仔幾多場波先

屌你啦
今季佢踢親都睇到足
對盧多格雷斯果場人地已經屎
佢比人舞到我笑出黎
同急屎一樣比人重點攻擊
盃仔對森林果場佢都打到食撚左屎
你肯定係印象流
迷垃圾都唔好上腦啦

人工低

講緊阿狗個工資架構

whole

asshole
宜家係雲加放棄左贊子
直接放左佢落預備組
冇得唔走

咁就係雲加條死老野唔俾機會
就唔好講到係贊仔唔撚踢白逗人工咁
呢到d人痴撚線
洗唔洗俾11個美欺你

贊狗實而不華
我地係咪睇緊同一隊波

都係個句 印象流玩哂
你睇過贊仔幾多場波先

屌你啦
今季佢踢親都睇到足
佢比人舞到我笑出黎
同急屎一樣比人重點攻擊
你肯定係印象流
迷垃圾都唔好上腦啦

廢到仆街
宜家係雲加放棄左贊子
直接放左佢落預備組
冇得唔走

真係勁就好似主席咁成堆幫佢哭喪啦
西咸紅牌輸十二碼都試過
宜家係雲加放棄左贊子
直接放左佢落預備組
冇得唔走

之前盃仔出佢打英冠都打唔掂
梗係踢落預備組啦
基本上佢屎波就梗
最慘係佢落到場連自己要做乜都唔柒知
西咸紅牌輸十二碼都試過

1場半場放大黎睇,擺明玩針對啦
又唔係踢阿狗個陣紅牌,佢踢西咸做卧底唔得牙
咁樣反而更加表現出佢忠誠既一面
反贊又輸
宜家係雲加放棄左贊子
直接放左佢落預備組
冇得唔走

梗係踢落預備組啦
基本上佢屎波就梗

勁既老野一早比左機會
宜家係雲加放棄左贊子
直接放左佢落預備組
冇得唔走

真係勁就好似主席咁成堆幫佢哭喪啦

無比機會贊狗都講得出就知佢先係真正既印象流啦
呢到d人痴撚線
洗唔洗俾11個美欺你

贊狗實而不華
我地係咪睇緊同一隊波

都係個句 印象流玩哂
你睇過贊仔幾多場波先

屌你啦
今季佢踢親都睇到足
佢比人舞到我笑出黎
同急屎一樣比人重點攻擊
你肯定係印象流
迷垃圾都唔好上腦啦

可能迷贊都冇睇晒咁多場

咁要睇番第一場熱身賽了
唔太慢企位ok用波比波都合理
宜家係雲加放棄左贊子
直接放左佢落預備組
冇得唔走

梗係踢落預備組啦
基本上佢屎波就梗

唔好傻la
全靠佢冇掉球界外球,dum波鐘先可以保住勝果
點會唔知自己做緊咩
呢到d人痴撚線
洗唔洗俾11個美欺你

贊狗實而不華
我地係咪睇緊同一隊波

都係個句 印象流玩哂
你睇過贊仔幾多場波先

屌你啦
今季佢踢親都睇到足
佢比人舞到我笑出黎
同急屎一樣比人重點攻擊
你肯定係印象流
迷垃圾都唔好上腦啦

可能迷贊都冇睇晒咁多場

留意到迷贊多數都係反雲
雲加又贏

咁要睇番第一場熱身賽了

第一場熱身賽佢一般咋啵,大梅幫佢包咗好幾吓,同埋佢太多帶波衝上去,改唔到以前打中場啲習慣

咁要睇番第一場熱身賽了

踢3後衛幾岩佢
佢鐘意上腳,後面有人執屎就岩晒

咁要睇番第一場熱身賽了

第一場熱身賽佢一般咋啵,大梅幫佢包咗好幾吓,同埋佢太多帶波衝上去,改唔到以前打中場啲習慣

喺波蘭踢壞腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞