【大清洗】阿仙奴17-18球迷吹水區 CLX

1001 回覆
3 Like 4 Dislike

好緊張,希望唔好嚮體測跑步機度跑跑下又傷鳩左
done deal左先慢慢傷

Btw佢賣左幾錢

應該係$0
ccc得10m我真係屌你老母
要放都唔好放俾祖狗呢啲乞衣啦

呢到d人覺得廢就要賣嫁喇

Btw佢賣左幾錢

應該係$0

約滿啦咩

Btw佢賣左幾錢

應該係$0

約滿啦咩

下季先約滿
佢人工太高,要免轉會費先送到佢走
點解柏芝可以賣到20m 但gibbs得10m
好似少咗d

柏芝買返黎個身價貴
而且20m真係好平
不過有buy-back clause就算啦

當借比人練兵

而家最緊要除左買利馬,就係wage bill
player sales都可以幫隊波過到英超新例

跌出前四終於有新作風
個轉會窗到依加都幾ok
一早都叫阿狗整buy back clause
今鋪終於都識玩呢味野

都唔係今舖先識玩,早排咪傳個幻幻威靈頓施華會用buy back clause 買返黎再賣多次囉

Btw佢賣左幾錢

應該係$0

約滿啦咩

下季先約滿
佢人工太高,要免轉會費先送到佢走

拒賣雲佩斯一幕再現!雲格或強留山齊士

然而,根據《每日郵報》的最新報導,雲格本人對山齊士能夠留在阿仙奴仍然信心滿滿,他相信下個賽季山齊士仍然會留在阿仙奴。

考慮到雲格在之前的採訪中不止一次提到過:「山齊士還有合約在身。」「山齊士很職業,他會尊重自己的合約。」「我們已經不用把招牌球星賣給競爭對手了。」而山齊士也似乎在採訪中承認了這種可能:「未來不是我一個人決定的,但我已經做好了自己的決定。現在,我正等待阿仙奴給我回覆,告訴我他們想要什麼。」或許雲格強留山齊士一年,然後讓後者自由轉會,是目前最為可能的結果。

好波

老野會強留山狗me 迷雲一日牙

禾地迷雲黨唔需要你

終於睇到雲加既硬骨頭
雲加如果真係強留山狗係咪姐係
買唔到利馬啦
買唔到利馬啦

強唔強留都買唔到啦 摩納哥應該唔會再放人
買唔到利馬啦

從來都沒有
賣埋我禾去愛記就搞掂
今鋪終於都識玩呢味野

都唔係今舖先識玩,早排咪傳個幻幻威靈頓施華會用buy back clause 買返黎再賣多次囉

2,3m都唔放過
你就知阿狗係有幾咁急切去搵錢續球員d約
賣埋我禾去愛記就搞掂

愛記又月巴又我禾 衝擊前四
賣埋我禾去愛記就搞掂

清鳩哂佢啦 到季中喊都無謂
今鋪終於都識玩呢味野

2,3m都唔放過

應該係老野覺得佢同張伯施仲有d d 機會成長先set
今鋪終於都識玩呢味野

2,3m都唔放過

上季直頭米堡後防最勁個件
Arsene Wenger remains confident that Alexis Sanchez will stay at Arsenal for the forthcoming season - @MikeKeegan_DM
今鋪終於都識玩呢味野

2,3m都唔放過

米堡上年排第幾
Arsene Wenger remains confident that Alexis Sanchez will stay at Arsenal for the forthcoming season - @MikeKeegan_DM

但係唔會續約
今鋪終於都識玩呢味野

2,3m都唔放過

米堡上年排第幾

靜啦
今鋪終於都識玩呢味野

2,3m都唔放過

米堡上年排第幾

前鋒廢有乜計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞