【大清洗】阿仙奴17-18球迷吹水區 CLX

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
而家d熱身賽咁鍾意一野換曬成隊既
拿卡話基佬有幫佢融入球隊

https://www.arsenal.com/news/koscielny-grills-lacazette

係咪指唔彩佢,攪到其他人主動同拿卡friend 牙

住烏係大佬級,英國球迷又咁鍾意,冇都要話有,有實力又識擦鞋,有前途

住烏都變大佬級

2012年前仲有邊個球員,5隻手指數哂,
hey jude同 超人的主題曲 已證明其地位超然

同意, 所以禾仔同藍C係我廠ICON
PSG are back in for Alexis Sanchez, according to tomorrow's L'Équipe.

Ok sell

拎錢all in lemar 算

Trade draxler

both ok

ok 嚟搵老死ozil kolasinac了

Ok psg
Trade draxler gdgd
Buy lemar
And one tall dm收工
我獌巧勁
我獌巧勁

鹽湖城都幾勁

咁就兩年
lkk巧勁
幾時踢 想睇班友踢到斷腳

跣到尾龍骨傷就ok,休息到等踢世盃fit哂

不過英國人應該慣左陰陰天同落雨啦?

泥地踢波唔會慣啦掛

lkk巧勁

強姦

泥地踢波唔會慣啦掛

最恐怖係d泥入面有貝殼
其實上海夜景好流
無得同香港比
Times | City sources insist that Pep is keen to have Agüero and Alexis Sánchez in his squad next season.
Serie A side Sampdoria have offered Arsenal £6m plus £1.5m in add-ons to sign Jack Wilshere. [@SkyKaveh] #afc

使唔使貼埋錢,跟埋個山狗送比你呀乞衣森多

泥地踢波唔會慣啦掛

最恐怖係d泥入面有貝殼

食完就廢足一世
Times | City sources insist that Pep is keen to have Agüero and Alexis Sánchez in his squad next season.

雲加打死都唔賣比你啦 光頭佬

泥地踢波唔會慣啦掛

最恐怖係d泥入面有貝殼

食完就廢足一世

最慘係拿xxx個中堅
俾d泥整傷完之後沉到而家

泥地踢波唔會慣啦掛

最恐怖係d泥入面有貝殼

食完就廢足一世

睇下猁邊個咁不幸
我廠真係有好多高薪廢物

道出真理
一堆高不成低不就
高薪賣唔出

泥地踢波唔會慣啦掛

最恐怖係d泥入面有貝殼

食完就廢足一世

睇下猁邊個咁不幸

聽日落大D啦

今晚祈禱希望天父爸b落勁大雨=3=
Mirror | Lemar is #AFC no.1 target, Monaco ask for £80m but AW believes a deal can be done [✍🏻:@johncrossmirror]

Lemar 80m😵
Mirror | Lemar is #AFC no.1 target, Monaco ask for £80m but AW believes a deal can be done [✍🏻:@johncrossmirror]

Lemar 80m😵

Lets go 錢又唔係我出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞