做左2年麥當勞 你問我答

606 回覆
25 Like 13 Dislike
留下麥當勞請人寫住$10000up+一星期2日假 究竟真唔真?

真的
間鋪咩號碼

好似會自爆
5_ 同 2_ _

唔好迫我答你係🤦🏻‍♀️
勿相認
做m記係咪有得任食脆香雞翼同麥樂雞?

唔是 而家膳食係一主食一小食加飲品
以前係三十幾蚊內任食

咁次次食好貴既signature collection咪好著數唔會食到厭既話

好似係可以食 佢出個陣我已經冇做 蝕哂
你地最唔鍾意整咩包好似有d包難整d好易散?同埋食咩係最安全同最唔安全?

我個人唔鐘意整至尊 好多野砌
整巨無霸最開心 最快 雖然啲菜飛街
冇話安唔安全 一定入到口既
間鋪咩號碼

好似會自爆
5_ 同 2_ _

勿相認

240成支軍隊返工邊有咁易相認
間鋪咩號碼

好似會自爆
5_ 同 2_ _

勿相認

你又岩 你都做麥當勞?邊間
我之前是在麥當勞打工的,而我產薯條的原則是:
「幹你娘塞爆」
沒錯,就是幹你娘塞爆,老子才不管甚麼公司虧損三小的,每次產的薯條就是姬芭一大包。小薯產成大薯,中薯產成巨薯。大薯買一送一,跟把整個薯條站的薯條全送給你沒兩樣。

我還記得,我那個月上班25天,經理跑來跟我說,這個月薯條虧損二十六箱,你有頭緒嗎?

我他媽的怎麼會知道。
次次都諗起依篇文

笑撚死 第一次睇
其實唔同色的衫 有咩分別

黑衫廚房其他色衫冇分別

我估你講緊cyt create your taste
唔同部門 通常mainstore先係彩色
廚房黑色衫都會係vip 弱能人士
舊制服黑色恤衫另計

黑衫係廚房 乜野弱能人士 利申紅衫
間鋪咩號碼

好似會自爆
5_ 同 2_ _

5_ tst?

以前係三十幾蚊內任食

咁次次食好貴既signature collection咪好著數唔會食到厭既話

唔得啦 signature 唔食得 新包唔食得 九件麥樂雞都唔食得

黑衫廚房其他色衫冇分別

舊制服黑色恤衫另計

我個間vip都係黑衫
我個間每人一件紅一件黃
間鋪咩號碼

好似會自爆
5_ 同 2_ _

5_ tst?

不 港島

以前係三十幾蚊內任食

唔得啦 signature 唔食得 新包唔食得 九件麥樂雞都唔食得

我個間可以食

以前係三十幾蚊內任食

不嬲都係每個類別一樣
係以前捉得無咁緊先由你地
做邊區
雪糕機幾耐先洗一次?

15日

乜唔係日日洗架咩

日日洗係抆個雪糕頭 奶昔頭洗 過一過可食用消毒水風乾
14日先係大洗
點返會有去到60幾蚊一個鐘㗎?
Part time ?
利申,前64員工
你老尾,返10個鐘,每4個鐘有30分鐘break,兩次break合共1個鐘,實際工作9個鐘,返6日放1日(每周放1日),第一個月人工竟然唔夠5000,我就知我辭硬工

你可以問經理check糧架喎
佢會入PMIS到睇過你果個糧期入面每日番左幾多鐘數
有無特別津貼(外賣,通宵,takeover,車錢,簽鐘)
間鋪咩號碼

好似會自爆
5_ 同 2_ _

勿相認

邊位呀你

利申本身係舊舖係TL 過左去做左半年開荒牛 頂唔順啲鳩屎人事無做

黑衫廚房其他色衫冇分別

舊制服黑色恤衫另計

金鐘果間開頭係咁分
你細舖無咁分啫
而家愈黎愈多舖轉style裝修都係咁
間鋪咩號碼

好似會自爆
5_ 同 2_ _

勿相認

挑 咪又係黎黎去去同一班人
M記d油幾耐換一次?

2-3日好似係 但每日濾油 清澈見底 (我做個間)
其他一星期一次都有

一星期至兩星期一次
兩三日換一次條數好come計喎

我個間好揸正做 成日有大粒野落黎

啲鬼佬成鳩日落黎
屌佢老母
M記熱朱用呢隻牌子嘅朱古力粉沖?
M記熱朱用邊隻牌子嘅朱古力粉沖?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞