做左2年麥當勞 你問我答

606 回覆
25 Like 13 Dislike
點解樓主話新年有既雙糧利是 但我就乜都冇
因為佢ft?

新年我嗰間都有
可能你間舖個hr心諗搞唔搞都係咁多人返 不如慳返筆整靚條數

姑9寒
因為佢ft?

新年我嗰間都有

姑9寒

巴打你係旺鋪?
樓主係咪肥婆?
因為佢ft?

新年我嗰間都有

姑9寒

巴打你係旺鋪?

屋村鋪 一個月純利大約十皮
想問扭扭粉有無standard?
個豬骨湯一時勁濃 一時又好淡
啲粟米又係一時一堆 一時得兩三粒
太多comment 追唔囇
我淨係想問下 包有得嗌多醬多菜
咁薯條有冇得叫佢多薯條
因為我有fd真係咁嗌
唔知佢有冇吹水
太多comment 追唔囇
我淨係想問下 包有得嗌多醬多菜
咁薯條有冇得叫佢多薯條
因為我有fd話佢真係咁嗌
唔知佢有冇吹水

通常落一殼 有啲仆街c9會落夠兩三殼
粟米兩安士 ,唔夠貨咪比少啲囉
雞湯唔使落粟米
因為佢ft?

新年我嗰間都有

姑9寒

巴打你係旺鋪?

屋村鋪 一個月純利大約十皮

屋邨鋪都咁好

其實都係人手不 朝早忙個陣真係理唔到有幾多粒粟米
做過邊間頹舖?
你識唔識我?
其實唔同色的衫 有咩分別

黑衫廚房其他色衫冇分別

我估你講緊cyt create your taste
唔同部門 通常mainstore先係彩色
廚房黑色衫都會係vip 弱能人士
舊制服黑色恤衫另計

EotF鋪廚房一定係黑色衫
其實唔同色的衫 有咩分別

黑衫廚房其他色衫冇分別

我估你講緊cyt create your taste
唔同部門 通常mainstore先係彩色
廚房黑色衫都會係vip 弱能人士
舊制服黑色恤衫另計

EotF鋪廚房一定係黑色衫

Make for you都係廚房黑色
我之前有個同事參加比賽 有拎到件 中間一條紅色既黑色裇衫 勁野黎?
點解依加魚柳包都要有minions個樣
個包變左黃色好樣衰

因為M記賣唔哂promotion d 野要清貨
大埔鋪 Trainer $40 路過

新入職 $38
奶昔機幾耐會洗一次 我好少見人叫奶昔飲
另外而家D肉仲會唔會用大陸肉?
點解d 包係凍既?是否無熱過?
相反mos d 包熱敇敇好正
*辣
最勁試過一期糧出一萬
同一個月內
一期糧出7千
一期糧出六千六
做過m記 其實覺得m記幾好做…
但太低人工 去過其他鋪幫手 都係32.5 我屌你老味…點解樓主可以咁高人工

我做左一年唔夠升左上黃牌同埋新年加人工已經40
我間鋪試過有個超做得野既女仔一年升紅牌老細仲要開50留佢
去takeover仲爽老細會加多幾個鐘比我有時仲會有車費
同埋我間鋪大時大節eg新年假會有額外津貼
我新年個期糧有多$700

有冇試過takeover機場 先比500車錢 再加鐘

去過山頂 車費200 2簽1
你識唔識我?

唔識
我之前有個同事參加比賽 有拎到件 中間一條紅色既黑色裇衫 勁野黎?

只係贏左個比賽 普通啦 都係無聊比賽
點解d 包係凍既?是否無熱過?
相反mos d 包熱敇敇好正

有熱過有燈照有熱板的的 但有時候廚房會隊飽 個照飽位照唔到就會凍
奶昔機幾耐會洗一次 我好少見人叫奶昔飲
另外而家D肉仲會唔會用大陸肉?

我個間好多人叫 15日大洗 每日消毒水洗
冇用個間但用其他 有啲飽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞