做左2年麥當勞 你問我答

606 回覆
25 Like 13 Dislike
可唔可以叫佢出返咖哩薯仔批

你可以email麥當勞 真係會聽意見架
或者用個個apps
做m記係咪有得任食脆香雞翼同麥樂雞?

唔是 而家膳食係一主食一小食加飲品
以前係三十幾蚊內任食

不嬲都係每個類別一樣
係以前捉得無咁緊先由你地

唔係喎 我之前返都係三十幾任食 唔爆就得
做邊區

港島
點返會有去到60幾蚊一個鐘㗎?
Part time ?
利申,前64員工

因為係學生 同埋去其他鋪幫手都會
間鋪咩號碼

好似會自爆
5_ 同 2_ _

唔好迫我答你係🤦🏻‍♀️
勿相認

邊位呀你

利申本身係舊舖係TL 過左去做左半年開荒牛 頂唔順啲鳩屎人事無做

你可能冇見過我了咁 我上年3月返左幾日 之後6月先再返

或者用個個apps

其實以前真係出過咖喱薯仔批架幾耐之前
M記d油幾耐換一次?

2-3日好似係 但每日濾油 清澈見底 (我做個間)
其他一星期一次都有

一星期至兩星期一次
兩三日換一次條數好come計喎

我個間好揸正做 成日有大粒野落黎

啲鬼佬成鳩日落黎
屌佢老母

煩到仆街 成日一有人黎就掉我去presenter 笑到牙較痛
M記熱朱用呢隻牌子嘅朱古力粉沖?

唔記得左咩牌子既朱古力漿

或者用個個apps

我唔知 我冇見過 我返麥當勞之前係完全唔食麥當勞

或者用個個apps

上網search過原來仲有椰子批不過應該好耐好耐之前,仲出過字母湯
香草辣雞翼先係萬歲

或者用個個apps

上網search過原來仲有椰子批不過應該好耐好耐之前,仲出過字母湯

我淨係記得我一食粟米批就腸胃炎
香草辣雞翼先係萬歲

脆香雞翼冇得輸
但我其實唔明點解要全翼 2翼2搥先正
可唔可以笑
可唔可以笑

你想笑咩

或者用個個apps

我淨係記得我一食粟米批就腸胃炎

粟米批好食
雪糕系咪真系有牛奶成分架?之前睇人倒d一袋袋白色液體落部雪糕機到

系你老母?
M記熱朱用呢隻牌子嘅朱古力粉沖?

唔記得左咩牌子既朱古力漿

幫手問下 好好飲

我2012年4月1日至2012年7月1日做M記,港島上環,時薪28,後尾臨辭工前先至加到29蚊,通宵更overnight多40蚊津貼,以過左凌晨4點計算

你唔信都冇計 我底薪都五十幾😂
再加takeover車費津貼個啲

以地鐵柴灣線為標準,你間麥當勞係近堅尼地城果邊定柴灣果邊?
點解我果間都係係過海但冇交通津貼喎
好難請人咩?
點樣底薪5x啊師傅 你做到曉飛都唔比咁高人工啦 比廿蚊夠請兩個
240囉屌
再唔係就319
5年前 我搵緊3-4000一期糧既時候,
有其他鋪既經理加員工 過黎幫手
聽到個經理講嗰個員工 果期糧14000
點解個芥末包勁少醬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞