做左2年麥當勞 你問我答

606 回覆
25 Like 13 Dislike
如題

新式舊式 旺鋪摺鋪都做過
好驚答答下自爆

利申 脆香雞翼萬歲
點解可以做m記?
點解可以做m記?

因為做大鋪計埋交通同其他津貼有60幾一個鐘
點解買大薯條但你地啲員工成日淨係俾中薯條嘅份量我地

因為真係鳩炒 有時候炒得多會俾經理鬧
點解可以做m記?

咁誇?房屋津貼?
點解可以做m記?

咁誇?房屋津貼?

我正式宣佈

個經理係咪戇鳩鳩 會扣人工㗎少咗薯條?
點解可以做m記?

咁誇?房屋津貼?

交通都有20 返早 通宵都會有 如果有takeover會更多
試過返一日10個鐘有1000
有咩係唔食得

因為要追數 每日都要計waste左幾多野 薯條每間分店都會short short左數要填返
樓主咩部門 公關部??
有咩係唔食得

冇話咩唔食得既 但啲批會改時間 正常放4個鐘 但未賣哂的話會貼過啲貼紙 直到賣哂為止
樓主咩部門 公關部??

crew 留意號碼取餐
M記d油幾耐換一次?

因為要追數 每日都要計waste左幾多野 薯條每間分店都會short short左數要填返

多左會點?
會唔會入少啲雞揼
點解以前咁多後生做依家我得返D阿嬸
d橙汁點整,果粒橙溝水?

Minutes maid濃縮果汁 放入橙汁機
就係橙漿溝凍水
幾時有得食返我自己同香烤

唔知
香烤全翼bb
M記d油幾耐換一次?

2-3日好似係 但每日濾油 清澈見底 (我做個間)
其他一星期一次都有
會唔會入少啲雞揼

通常都會入多一兩箱翼
點解以前咁多後生做依家我得返D阿嬸

細鋪?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞