做左2年麥當勞 你問我答

606 回覆
25 Like 13 Dislike
太耐無食m記
最近有咩新餐好食?

2號
自從有個人升咗經理之後我日日都要濾油,一個禮拜又要換一條油.煎炸位又係我,夜晚整包又係我,雪糕機加奶又係我,但人工就冇加過

加油啦 細鋪?
自從有個人升咗經理之後我日日都要濾油,一個禮拜又要換一條油.煎炸位又係我,夜晚整包又係我,雪糕機加奶又係我,但人工就冇加過

加油啦 細鋪?

係人少啫,商場舖嚟

加油啦 細鋪?

係人少啫,商場舖嚟

試過一日換哂全部油爈 7桶油7個油桶真係會人都謝埋
巴打絲打可唔可以留tg吹下水 好想認識下其他鋪嘅人

加油啦 細鋪?

係人少啫,商場舖嚟

試過一日換哂全部油爈 7桶油7個油桶真係會人都謝埋
巴打絲打可唔可以留tg吹下水 好想認識下其他鋪嘅人

每個禮拜都係我濾油同換油,一濾換油就搞成兩個幾鐘頭,幾hea㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞