網絡小說集中討論區<24>誤中1001

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
我仲記得個結局好完美好有畫面
可惜2023毒功大成既我睇唔返D舊書
呢本唔毒呀,無政治
但之後果d作品就開始小粉紅上身
一本搞笑有趣笑
仲要夠長,唔會幾日睇晒
等我下本睇下先 感謝推介
唔洗客氣,解一解書荒
呢本一本中上同幾創新既書
我見佢新書好似都幾吸引
我都好耐無睇網遊類型
唔好呀睇新書!
我第一本好代練係好正,無政治野
由第2本神級英雄就有小粉紅,都仲可以睇睇
再之後果d係奶共紅書
見寫三國仲有啲興趣添
不過味完我都唔會睇 而家你講完仲可以慳返直頭唔睇
代練推薦睇!
神級都可以,但有d毒
之後就不了
夢回網遊年代
通關副本
世界boss
隱藏任務
隱藏職業
傳奇裝備
公會戰
有無人睇過凶宅筆記?
網上版睇晒,初中期都好吸引
只係後期亂左少少,呢個題材嘅小說算唔錯
我不可能是劍神
我之前睇過一本都市都係咁,一面會寫正苦改成績搞個主角但另一面又勁大中華膠,總之所有外國人都係抵死
有冇人睇過火力為王 好睇?
咁多位爸絲有冇近期穿越歷史系嘅書推介
對上一本睇完已經係秦吏
最好冇咁大中華膠
依家d新玄幻修仙小說好難搵到本岩睇 ,唔係玩模擬就系統無敵,都唔知睇黎有乜野意思 學到d勁武功/靚裝出幾集就換過第套,打人就直接戰力夠一拳打死,配角又係d路人abc完全無用,睇落去完全無驚喜本本一鳩樣

以前d書主角係辛苦升Lv ,唔夠打就走佬,學到d勁武功/執到d勁裝可以用好耐,打鬥又熱血,劇情又有懸疑
而家啲書好少有寫劇情情節寫得好,好多都係冇腦無敵文多,因為好多用心寫好每段情節嘅小說係冇啲冇腦小白文咁多人睇

作家質素下降其實根本原因係啲讀書質素下降加埋支那啲政策
睇左差唔多二百章詭道異仙 睇到個人好撚暈
呢D咪就係愛國洗腦教育囉, 就算明知大陸做既野唔岩都要死攬左先..
劣根性黎, 唔好對佢地有期望就ok..

btw, 有無d後宮爽文推薦, 你對上幾次推果d都幾岩我口味
修仙只有蠱真人睇得入眼
最近無聊入翻坑
借問聲有冇咩網破到起點防盜機制
最近睇緊永夜君王,推薦一下,幾好睇
如果真係想課金睇書有冇話點買先係最平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞