網絡小說集中討論區<24>誤中1001

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
《仙子,請聽我解釋》
多謝巴打介紹,真係幾好睇
無外掛又有謀略,感情線唔會一見鍾情
暫時都無伏,難得既中上糧草
我覺好睇過
當不成贅婿就隻好命格成聖
睇完永夜君王
前期中期係幾好睇
去到後面好似睇緊另一本書咁
終於見到同好

阿米巴星球關站係因為有個圈子內嘅作者比大陸拉咗之後爆料,其他人大部分去咗避風頭,弄玉有啲人話都比人拉埋但唔知真定假。最衰我之前冇入大爺閣,唔知依家點

追咗咁耐我都想睇到結局,又未食小紫又未講岳飛個女係黑魔海邊個,廣源行都啱啱開始有啲變化就冇咗

題外話,我覺得弄玉係有心唐國寫走小紫,如果唔係唐國班人應該唔駛玩
我淨係想佢寫埋同小紫一齊就得,但係又好驚佢離開南荒會死,又好驚燕先師係咪真係想殺左小紫,成個故最鍾意佢同朱老頭

我本身好少用阿米巴,淨係知有個咁既FORUM,多數係BW度買書,我睇曬之後見最新個本都8月,姐係都半年冇更新了

鍾意依類書,巴打有冇其他推介?
小紫應該唔會死,之前唔係話咩整游泳池定點應該ok。弄玉上本書都冇搞死李華梅,今本應該都唔會掛就算燕皎然想殺小紫應該都係虛驚一場,弄玉自己都話夢想係踏平光明觀堂,我個人覺得光明觀堂之後會黑化,黑化原因應該關鳥人啲基因事所以燕對小紫有諗法。再加上燕同潘兩個人一齊嘅戲碼都未寫,所以我估最後係咩事都冇

羅森睇啲人話qq定唔知邊個通訊軟件最後上線日期係8月尾,所以六朝8月之後冇更新合理。

巴打可唔可以講多少少你鍾意嘅係咩類型?六朝太多要素
六朝真係好正,最想知岳飛最後點解消失咗
作者好似寫過唔止一次話有關佢嘅存在好似消失曬
記得主角用太泉古陣啲科技分析小紫同月霜嘅dna發現佢地只有母親dna同冇血緣關係
唔使
不過紂臨 係 販罪 個世界100年後

個人覺得紂臨好睇啲
希望佢無事

我鍾意既類型,係少少咸,開後宮,又有d武打戲份,主角唔夠打,都會有貴人扶持依類
半仙追到live
睇住主角係咁俾啲大勢力玩嚟玩去
小人物夾係大粒嘢角力之下掙扎求存
睇到幾心up吓
有冇謀略、解迷、鬥智一類
可以試吓我在驚悚遊戲裡封神,主角係智力類型,小說係無限類頭7,8個副本寫得幾好,之後嘅就係填坑

但千祈唔好睇百度啲簡介,劇透完會冇心機睇
仲有一本狂探,呢本毒點多,講查案

但佢啲毒點全部係其他地方度,例如生活感情但啲案件寫得好好,係我十幾年睇小說生崖入面,寫查案寫得最好嘅網絡小說

但呢本小說係要飛住啲除咗查案嘅情節睇,唔係會毒發
多謝巴打先。上面咁多本,我睇過阿里布達,都覺得好正
返工開咗仙子,請聽我解釋嚟睇
幾好睇 無乜毒點
一嘢追到live
係呀,幾好睇
入邊角色唔係無腦
有冇簡介
本書係玄幻 男主穿越咗入去玩緊嘅武俠驚
主要講佢點樣利用前世玩驚嘅經驗 身邊嘅資源 自己嘅身份 去謀事爭霸
而家出到200章 主角配角都叫不是智障 都幾有自己特色
無書睇可以開嚟睇吓嘅
岩岩開左來睇 睇左廿幾章 幾正
出得好慢
有排養
繼續推

有幾個巴打睇完都覺得ok冇伏
繼續推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞