網絡小說集中討論區<24>誤中1001

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
最仆街佢開頭係咁講中共點利用市民
又話自己一定唔會聽,點知一百章後嚟料

3月4號
多謝推薦
真心好睇
打鬥升級只係次要
主要係探險劇情
你係鐘意嘅可以睇埋佢前面出幾本書
飛天
道君
兩本我都好鐘意
特別係飛天 男主角嘅轉變
每個po都有柒頭推肘子呢個柒頭的書,然後畀人屌到反皮
唔講政見條粉皮都寫得好撚垃圾,一味煽情。
佢個設定係大部分獸都係迷失者,除非受到好大切激,否則潛意識會自動合理化所有超越現實的事。
不過個除住個設定慢慢develop落去好無feel,無曬緊張感,一堆勁人互相幫,主角d frd永遠死唔去
我知,唔知有冇記錯,係條街or 公眾場合打到飛起已違和
開波又打街機 之後酒店狙擊對面果陣,係房果陣清潔阿姐又會上門
設定有d 似夏日重現,但夏日靠復活loop 黎拎資訊
呢個果d 非迷失者好似都係弱智多
不過主要都係d 文筆難頂,睇左7x 章就無睇

呢排係咁開書睇,睇左廿幾本,好似都無咩啱口味既書睇
唯一睇到耐得返幾本
我的治癒遊戲 但其實呢本中期左右已經同恐怖屋差唔多,係咁無雙,只係睇左咁多,又算寫得通順先繼續睇。
請公子斬妖 都追到更, 本身有睇佢上一本劍神,算係寫得仲好左。
神秘復蘇就養緊,不過打國戰之後就麻麻,按原大綱應該上硬神台幾可惜
後期啲感情戲仲正過推主線
治愈系遊戲係幾好睇,又穩定。我睇到遊樂場嗰part。唔知幾時完,想養到完先繼續追
第一序列都還好
夜的命名術又嚟拳打日本腳踢美國
同感
作者寫言情叻過寫玄幻
怪談玩家live左好吊癮
呢個我都有加list, 但見太少章就養下先
就咁睇應該有排完,佢鋪到咁大
好睇?
佢依本我冇開
大跌
到國戰停左冇睇養肥準備睇返
但好似話原本作者大綱唔係咁
只係最後驚封書先變左國戰cap 埋最後一水先完
所以可以當國戰前完左就算
呢d 書通常中前段好睇到中後就爛尾
根本平衡鬼到最後就會失衡好難寫落去
恐怖屋都係開頭好睇最後麻麻
呢本遲d 臨完再追
道君睇過印象中似鬥智勢力角力多過修仙
但幾好睇
小世界奇樂無窮都係
睇角色互動多
肘子嘅書本本200章我就頂唔順
驚悚直播開到個頭勁大 結果個尾草草了事
第一序列係佢唯一正常既故
有冇人有睇末日拼圖遊戲?雖然劇情同埋人物設計未到最好,但係世界觀都幾型,某部份配角做得好出色。自己幾鍾意佢四種花式K設計同埋井嘅世界觀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞