覺唔覺dc同marvel根本冇得比?

610 回覆
499 Like 31 Dislike

最尾welcome to the planet 跟住超人笑果下

其實henry好靚仔但好小佢笑嘅鏡頭

成個bvs咁鬼沉重
睇番佢ig
佢做超人其實fit哂
記得佢之前唔知superhero day tag埋marvel d人

仲有fox果啲

係咪JL會出番場?
唔想佢比ww同batman搶哂戲

巴打有冇睇Ww一開到Wayne enterprise 個車牌 有睇嘅話就知個彩蛋關於大超 冇睇漫畫真係唔會明 好彩我get到

利申冇睇漫畫
係講咩????

超人復活

details???
漫畫,動畫同game有無得比

Game來講
Batman屈晒機

Ps4出Spidey睇落幾好
Injustice2 >>>>>>Marvel vs capcom inf

電視劇呢
覺得dc電視劇唔差

唉john constantine就咁被cancel

其實本身諗住電影版flash 會用返電視版果個

Game來講
Batman屈晒機

Ps4出Spidey睇落幾好
Injustice2 >>>>>>Marvel vs capcom inf

抄batman

電視劇呢
覺得dc電視劇唔差

d戲咁屎 咪玩啦

電視劇呢
覺得dc電視劇唔差

Flash你棄左幾耐?

電視劇呢
覺得dc電視劇唔差

講電視戲
夜魔俠個堆完勝dc個堆
利申:dc迷

成個bvs咁鬼沉重
睇番佢ig
佢做超人其實fit哂
記得佢之前唔知superhero day tag埋marvel d人

仲有fox果啲

係咪JL會出番場?

巴打有冇睇Ww一開到Wayne enterprise 個車牌 有睇嘅話就知個彩蛋關於大超 冇睇漫畫真係唔會明 好彩我get到

利申冇睇漫畫
係講咩????

超人復活

details???

Jl 828 vzm
Jl = justice league
828 = 期82 第 8頁
Vzm = v=volume 2 Z掉轉係S即係 Sm果頁正正就係大超復活

電視劇呢
覺得dc電視劇唔差

Flash你棄左幾耐?

第二季之後無睇
Sor 我認我7潛返水

電視劇呢
覺得dc電視劇唔差

有用返呀arrow 果陣Sara 個靈魂咪果個演員救返

電視劇呢
覺得dc電視劇唔差

講電視戲
夜魔俠個堆完勝dc個堆

唔好意思
鐵拳俠表示不同意

電視劇呢
覺得dc電視劇唔差

d戲咁屎 咪玩啦

I'll talk to him

電視劇呢
覺得dc電視劇唔差

講電視戲
夜魔俠個堆完勝dc個堆

唔好意思
鐵拳俠表示不同意

巴打我上面解釋左

仲有fox果啲

係咪JL會出番場?

利申冇睇漫畫
係講咩????

超人復活

details???

Jl 828 vzm
Vzm = v=volume 2 Z掉轉係S即係 Sm果頁正正就係大超復活

成個bvs咁鬼沉重
睇番佢ig
佢做超人其實fit哂

仲有fox果啲

係咪JL會出番場?

利申冇睇漫畫
係講咩????

超人復活

details???

Jl 828 vzm

雖然唔係一樣車牌
但都係車牌

係咪JL會出番場?

利申冇睇漫畫
係講咩????

超人復活

details???

Jl 828 vzm

雖然唔係一樣車牌
但都係車牌

上面有圖

係咪JL會出番場?

利申冇睇漫畫
係講咩????

超人復活

details???

Jl 828 vzm

雖然唔係一樣車牌
但都係車牌

上面有圖

睇到!!!
如果係伏線就真心屈機

電視劇呢
覺得dc電視劇唔差

Flash你棄左幾耐?

第二季之後無睇
Sor 我認我7潛返水

Flash而家唯一可取位係整死過臭西
John Constantine 電視果個演員演得最似可惜取消左但各位唔洗灰心,Cw話會幫佢出返動畫版搵返個演員嚟配音,而且係繼續第一季

係咪JL會出番場?

利申冇睇漫畫
係講咩????

超人復活

details???

Jl 828 vzm

雖然唔係一樣車牌
但都係車牌

上面有圖

睇到!!!
如果係伏線就真心屈機

zack仲鍾意玩呢啲
我都認同兩者好明顯唔同
但大哥 dark Knight 係nolan 嘅series
咁你都混埋講冇嘢下話

利申冇睇漫畫
係講咩????

超人復活

details???

Jl 828 vzm

雖然唔係一樣車牌
但都係車牌

上面有圖

睇到!!!
如果係伏線就真心屈機

佢Ig都po左黑色果套衫

超人細個冇想扮普通人,佢用能力就比佢老豆屌,然後佢老豆直頭寧願自殺都唔想比超人救
雖然超人見識完自己老豆為教自己做人而死,不過佢都係決定唔理佢養父而繼續救人
然後又遇到親生老豆叫佢去繼續救人,於是佢就去救人
成長 佢養父到底死黎做乜鳩

佢老竇死,係佢唔想超人用自己能力,佢希望大超可以過正常既生活

超人死左老竇之後心灰意冷,直到zodd出黎,佢先知道佢一定要企出黎,因為佢要對抗zodd,如果唔係全人類都要收皮

好難明?

對某啲人嚟講真係好難明martha果段都好易明但啲人一樣get唔到

又嚟?

原來呢到d人係覺得martha果段唔on9,唔怪得講極都唔撚明

邊忽戇鳩 佢地唔打唔係因為老母同名而係蝙蝠俠冇諗過原來超人一樣有地球人就老豆老母而且仲要地球人個名martha

所以就解決左當初batman話超人就算有1%機會做壞人都要當佢100%係壞人既最壞打算?
地球上d窮凶之徒係咪全部冇老豆老母?

講左幾多次 同名唔係停戰原因 而係令佢覺得錯愕
佢地只係解決左眼前危機先 兩人既矛盾無解決到
係超人既死先令佢覺得自己誤會左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞