Kindle 交流區[2]

165 回覆
5 Like 0 Dislike
有冇人睇開輕小說?
Kindle買/down方唔方便? 想入手

lm
cn store特價書真係好平
但有無計轉番去繁體
想去深水埗買部paperwhite
有幾個問題想問

買最新一代係咪叫第7代定2016定咩?
想買嗰時睇清楚,以免買錯舊版

淨係睇書買32GB又用唔晒,但4GB只係平1,兩舊水(睇pricehk)
好似32GB抵啲咁
而且好似話CPU 32GB版係快啲
點揀好?

買水貨都OK?
最新一代只有 oasis 2
2017 年出既機
係第九代

最新 paperwhite 係第七代
2015 / 2016 都一樣
2016 出白色機,其他完全一樣

32 用黎睇漫畫,睇字既 4 都好夠
留名
想去深水埗買部paperwhite
有幾個問題想問

買最新一代係咪叫第7代定2016定咩?
想買嗰時睇清楚,以免買錯舊版

淨係睇書買32GB又用唔晒,但4GB只係平1,兩舊水(睇pricehk)
好似32GB抵啲咁
而且好似話CPU 32GB版係快啲
點揀好?

買水貨都OK?
最新一代只有 oasis 2
2017 年出既機
係第九代

最新 paperwhite 係第七代
2015 / 2016 都一樣
2016 出白色機,其他完全一樣

32 用黎睇漫畫,睇字既 4 都好夠

thx
香港邊度可以買kindle
新手留名

想問有冇人會用日本amazon 買免費日文書睇?
我開左舍日本ACCOUNT但佢話所在國家買唔到,有冇高人指點下
如果將中亞既書轉繁體之後x-ray會唔會保留到?
不嬲有喺美國amazon網買電子書,用iPhone個kindle app睇
最近入手咗大陸版白色ppw
初時好擔心大陸版會睇唔到美亞acc嘅書,唔知會唔會detect到我人在香港而唔俾我download美亞書,上網搵又無乜人係同樣情況,好彩入手後發現完全無問題
如果有巴絲有同樣嘅concern可以放心喇
幫手推一推個post

話說kindle paperwhite 宜家賣US$99,有興趣可以去amazon睇下
我想問下係amazon買ebook 係唔係要簡kindle呢個option
我見好多書冇得買ebook既 得paperback同hardcover簡
有kindle version的話,會show埋出嚟,如下圖示:

如果無show kindle version就無喇...
有唔少書都得hardcover版
好唔好用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞