Kindle 交流區[2]

165 回覆
5 Like 0 Dislike
有冇方法可以用folder group 好之後sync 埋folder 落kindle?
同一本書,中譯係cn Amazon 只係9蚊人仔
英文版係us Amazon 要9蚊美金

咁大個仔都未試過完成一本英文fiction
唔知貴7倍買完會唔會睇得晒

美國亞馬遜可以用 eReaderIQ 去睇睇歷史價格,可以等既話就等到減價至買
翻版就大把地方可以搵到
大陸翻譯版本有時候會少咁 D
有時後少咁相當多
唔建議買
甚至台灣以前都係,而家唔知啦
建議巴打死頂睇英文
學好英文一世受用

岩岩check到本書最平係$2.99
而家要9.99
等佢特價

英文小說好撚難睇得明

一開始人人都係咁架啦
要堅持就得架啦
當然你要好想睇本書啦

美國亞馬遜可以用 eReaderIQ 去睇睇歷史價格,可以等既話就等到減價至買
翻版就大把地方可以搵到
有時後少咁相當多
唔建議買
建議巴打死頂睇英文
學好英文一世受用

而家要9.99
等佢特價

英文小說好撚難睇得明

一開始人人都係咁架啦
要堅持就得架啦
當然你要好想睇本書啦

翻版就大把地方可以搵到
有時後少咁相當多
唔建議買
建議巴打死頂睇英文
學好英文一世受用

而家要9.99
等佢特價

英文小說好撚難睇得明

一開始人人都係咁架啦
要堅持就得架啦
當然你要好想睇本書啦

有冇彩色Kindle

有 ipad

翻版就大把地方可以搵到
有時後少咁相當多
唔建議買
建議巴打死頂睇英文
學好英文一世受用

而家要9.99
等佢特價

英文小說好撚難睇得明

一開始人人都係咁架啦
要堅持就得架啦
當然你要好想睇本書啦

有冇彩色Kindle

有 ipad

kindle係有部彩色好似叫fire,
但買佢不如買ipad算啦

翻版就大把地方可以搵到
有時後少咁相當多
唔建議買
建議巴打死頂睇英文
學好英文一世受用

而家要9.99
等佢特價

英文小說好撚難睇得明

一開始人人都係咁架啦
要堅持就得架啦
當然你要好想睇本書啦

讀完大學畢業都睇唔明,或者要好辛苦咁睇

而家要9.99
等佢特價

英文小說好撚難睇得明

一開始人人都係咁架啦
要堅持就得架啦
當然你要好想睇本書啦

d字哩頭查完個頭就唔記得
哈利波特呢啲劇情為主嘅就算一頁有幾隻字唔識,用返上文下理估到大概意思就得啦

我讀The Great Gatsby個時先見識到乜野叫做賣弄詞彙,真係為寫而寫

英文小說好撚難睇得明

一開始人人都係咁架啦
要堅持就得架啦
當然你要好想睇本書啦

香港人一般接觸到既英文都係academic或者commercial既,睇小說係難
邊到買paperwhite版平

應該ssp 算最平$880
利申:非打手,kindle keyboard 用家
大陸電子書好多殘體版轉正體後,有好多錯字

一開始人人都係咁架啦
要堅持就得架啦
當然你要好想睇本書啦

香港人一般接觸到既英文都係academic或者commercial既,睇小說係難

其實大把細路小學已經睇英文書
語言既野你肯店肯學自然會識
有個friend會考英文屎既過左澳洲做埋律師
扔你過外國自生自滅既話唔通都會唔識咩
真係多得母語同蝗語教學唔少啦
邊到買paperwhite版平

應該ssp 算最平$880
利申:非打手,kindle keyboard 用家

仍然用緊keyboard
大陸電子書好多殘體版轉正體後,有好多錯字

好多簡體係以一敵二三四,所以我一直以黎覺得轉黎晒氣
我有冇睇錯 美國AMAZON Kindle series 加晒價 但可以直寄香港

應該是冇廣告版

其實大把細路小學已經睇英文書
語言既野你肯店肯學自然會識
有個friend會考英文屎既過左澳洲做埋律師
扔你過外國自生自滅既話唔通都會唔識咩
真係多得母語同蝗語教學唔少啦

母語教學根本就係用來害班學生
蝗語更加係垃撚圾
想睇雜誌有無咩推介

另外見到Calibre 有個function係push rss feed 睇報紙
試過揀appledaily但佢話fail
想睇雜誌有無咩推介

另外見到Calibre 有個function係push rss feed 睇報紙

The economist
New Yorker magazine
想睇雜誌有無咩推介

有無得唔經電腦push 落kindle 度?
想睇雜誌有無咩推介

有無得唔經電腦push 落kindle 度?

你去 readfree.me 睇睇啦,唔知道會有乜
另外大陸微信如果你用既話,有 D 微信號可以免費推
外國D就唔知道啦
搞左成晚, 淨係用calibre整到一本economist落kindle
calibre入面既其他他雜誌都load唔到入去
eg mens health us, 去到47%就停左唔識郁

amazon d 雜誰齊啲, 但想俾錢都俾唔到
話我個國家唔可以買
巴打share d 網得new yorker 同economist
連times都搵唔到

有無人買左佢個unlimited kindle
係咪都有雜誌睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞