Kindle 交流區[2]

165 回覆
5 Like 0 Dislike
Black Friday
Kindle $49.99
Paper white $89.99

點揀好

點揀好

一定係paperwhite

點揀好

All new Oasis 已訂

點揀好

如果你真係想for 睇書
paperwhite 其實係無敵

點揀好

日本12月8開始cyber Monday, 到時買32gb paperwhite更抵

點揀好

點揀好

oasis真係有錢人之選,性價比同paperwhite差太遠
訂左pw 89.99
希望black friday 無再平d
搞左成晚, 淨係用calibre整到一本economist落kindle
calibre入面既其他他雜誌都load唔到入去
eg mens health us, 去到47%就停左唔識郁

amazon d 雜誰齊啲, 但想俾錢都俾唔到
話我個國家唔可以買
巴打share d 網得new yorker 同economist
連times都搵唔到

有無人買左佢個unlimited kindle
係咪都有雜誌睇?

好似有卦,但係好睇既通常都唔會係 KU 裡面搵到架啦...

點揀好

日本12月8開始cyber Monday, 到時買32gb paperwhite更抵

點抵法
之前爬文見到有巴打話可以Kindle 部機入US acc
PC 版就用CN acc 睇晒兩邊既書
我試左好耐
PC同手機係CN amazon買&Down既書都拉唔到入部KINDLE
成功拉到入去,係部kindle見到有本書,但打開時佢話本書唔係我個account 買唔俾我load
搵左CS live chat 都幫我唔到
求教學
我試左好耐
PC同手機係CN amazon買&Down既書都拉唔到入部KINDLE
成功拉到入去,係部kindle見到有本書,但打開時佢話本書唔係我個account 買唔俾我load
求教學

我理解就係kindle 登入咗us acct 就只可以睇us acct 買嘅書
我試左好耐
求教學

成功左
要dedrm再calibre轉檔先放到入機
最困難係搵mac既directory
話說如果有special offer嘅話用cover都唔會screenoff?
睇評測, 原來可刷 android , 裝APP ,
PDF 可重新排版, 支持多格式. 可裝漫書人 .
TXT 可即時繁簡轉換.
IPAD 用開呢D功能. 變成護眼. 唔錯. 想買一部,
話說如果有special offer嘅話用cover都唔會screenoff?

兩者一樣,只係圖畫變成廣告
Order 咗 paperwhite

其實paperwhite個mon近底個位置開backlight嘅時候有好似圖裡面嘅黑色印係咪正常

其實paperwhite個mon近底個位置開backlight嘅時候有好似圖裡面嘅黑色印係咪正常

正常
有冇人睇開輕小說?
Kindle買/down方唔方便? 想入手
有冇人睇開輕小說?

要睇中文書,基本上都係電腦down 完放入去。當普通usb drive 過都無乜唔方便
有冇人睇開輕小說?

要睇中文書,基本上都係電腦down 完放入去。當普通usb drive 過都無乜唔方便

即係如果平時上網買書俾咗錢佢係直接比File你down落嚟,然後再過落去?
因為我有friend佢唔係用kindle,聽聞可以直接喺部機度上bookwalker買完書直接睇
有冇人睇開輕小說?

入書 ,..
好多軟件比你轉 檔又方便
如果我想喺amazon cn買書係唔係要用中國電話號碼登記先可以買到?
同埋只係可以係部kindle到睇?
可唔可以放入Kobo睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞