Kindle 交流區[2]

165 回覆
5 Like 0 Dislike
岩岩出左新oasis
係咪無咁快出新kpw
如果出4,3應該會跌價?

出新,舊既就會下架唔會減價
今次 Oasis 出新之前,舊既係六月七月左右已經下咗架
price見到幾間深水埗都係美版880 日版860 狗沖
睇完個post都想買
係咪paper white 32gb最好?

你睇一世書都無可能用得哂

唔睇漫畫唔需要32GB,而且難買
利申用緊32GB裝漫畫

請問邊度可以 dl到漫畫

百度個 kindle 吧成日有人貼漫畫
前排見到有深夜食堂

http://m.vol.moe
呢度好多漫畫

巴打係喺福仁見到定高登

巴打係喺福仁見到定高登

我都係price 搵返之前個post其他巴打講過個間咋
有冇巴絲係Amazon CN買過書?

係咪就咁register acc就得?

一定要用credit card payment?

大陸 D 嘢成日變,最實際就係去試試
例如京東都係今年年頭開始可以俾香港人用
如果信用卡唔得可以試試支付寶

我用mastercard買書無問題
想買白色但怕變黃 其實會唔會??

巴打係喺福仁見到定高登

我都係price 搵返之前個post其他巴打講過個間咋

即喺邊間 想買
唔該晒樓上巴打們幫忙

想問埋香港邊度有gif card賣?

因為唔想係Amazon cn用credit card畀錢

唔該晒樓上巴打們幫忙

想問埋香港邊度有gift card賣?

因為唔想係Amazon cn用credit card畀錢

我用 白色 kindle keyboard 個隻
咁多年都冇變黃

我用 白色 kindle keyboard 個隻
咁多年都冇變黃

thx 買左
同一本書,中譯係cn Amazon 只係9蚊人仔
英文版係us Amazon 要9蚊美金

咁大個仔都未試過完成一本英文fiction
唔知貴7倍買完會唔會睇得晒

本書如果有大陸翻譯嘅話英文版係libgen/mobilism都應該搵到
大陸市場大先會肯賣得平
邊到買paperwhite版平
買左2年unlimited 好耐冇睇
想睇個d得好少咁
頭先照copy左段刪廣告 得左
頭先照copy左段刪廣告 得左

岩岩試左日本版,唔得。

美國亞馬遜可以用 eReaderIQ 去睇睇歷史價格,可以等既話就等到減價至買
翻版就大把地方可以搵到
大陸翻譯版本有時候會少咁 D
有時後少咁相當多
唔建議買
甚至台灣以前都係,而家唔知啦
建議巴打死頂睇英文
學好英文一世受用
有買過之後都冇點用
好小中文新書,得d 舊小說咁

美國亞馬遜可以用 eReaderIQ 去睇睇歷史價格,可以等既話就等到減價至買
翻版就大把地方可以搵到
有時後少咁相當多
唔建議買
建議巴打死頂睇英文
學好英文一世受用

岩岩check到本書最平係$2.99
而家要9.99
等佢特價

翻版就大把地方可以搵到
有時後少咁相當多
唔建議買
建議巴打死頂睇英文
學好英文一世受用

岩岩check到本書最平係$2.99
而家要9.99
等佢特價

英文小說好撚難睇得明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞