(短故)唉...諗住同三個friend去澳門叫雞,點知比班女友發現咗...《BBQ》

823 回覆
568 Like 87 Dislike
短到⋯⋯⋯⋯⋯
屌!短過我條撚!!
結局會唔會係撞返成班女
然後全部:ted ,生日快樂,係咪好難忘呢
終於似返個男人
Jayden從褲袋內取出手機,看一看來電顯示,然後表情略帶一點驚訝地對著我道「係Yoyo喎,點解佢唔打比你嘅?」

我稍稍退後一點,道「你聽咗先,不過千祈唔好話我喺度」

Jayden向我點一點頭,然後接聽了電話,道「喂?」

「謝子朗,即刻同我叫過嚟王浩銘聽電話!」Yoyo的聲音很大,看來相當生氣。

Jayden把手機遠離耳朵一點,道「佢唔喺度啊,有咩就同我講啦」

Yoyo道「ok,唔敢聽吖嘛,咁你幫我同條淆底獸講,佢已經無哂credit喇!」

Jayden道「等等,我可唔可以問究竟發生咩事先?」

Yoyo怒道「你自己問佢啦!」

Jayden道「okok,稍安無躁」

Yoyo道「仲有!你幫我同佢講,如果唔想做一件事嘅話,直接say no就可以,唔好喺度轉彎抹角搞埋哂啲小動作仲要帶我地遊花園,知唔知咁樣好撚幼稚啊!!!」說著,她便噗一聲把電話了。

Wow,我諗佢今次真係好嬲,平時唔講粗口嘅佢今日居然破介講咗個撚字。唉,睇嚟今鋪真係有排氹喇...

Jayden向我問道「咩事啊,Yoyo做乜咁好火?」

然後我便把”把手機掉進垃圾車”的事情告訴他們。

Jayden馬上擁抱著我道「好兄弟!」

阿Ted興奮道「勁啊Matthew,果然係何文田關鍵先生!」

Jayden忽然想起了一些事情,把我從懷抱內鬆開,道「唔得唔得,唔可以開心得太早,等我打電話比night club個Zoel confirm下先」說著,便立即拿起聽筒。

掛線後,Jayden道「果然,Zoel話佢地啱啱先喺night club拎走咗張提示。即係我地仲有大概個半鐘優勢」

阿Ted道「咁我地仲去唔去唱淫K?」

Jayden大聲道「老虎蟹都去啊!」

我道「咁快啲行喇,時間無多」並準備出發,但阿佳卻依然站在原地動也不動。

Jayden不耐煩地道「點啊佳哥?你去唔去啊?」

阿佳有點猶豫,但最終也敵不過群眾壓力,道「去囉!」
短到咁
短到咁

Keep住寫緊 睇下天光前去唔去到結局
Jayden從褲袋內取出手機,看一看來電顯示,然後表情略帶一點驚訝地對著我道「係Yoyo喎,點解佢唔打比你嘅?」

「謝子朗,即刻同我叫過嚟王浩銘聽電話!」Yoyo的聲音很大,看來相當生氣。

Jayden把手機遠離耳朵一點,道「佢唔喺度啊,有咩就同我講啦」

Yoyo道「ok,唔敢聽吖嘛,咁你幫我同條淆底獸講,佢已經無哂credit喇!」

Yoyo道「仲有!你幫我同佢講,如果唔想做一件事嘅話,直接say no就可以,唔好喺度轉彎抹角搞埋哂啲小動作仲要帶我地遊花園,知唔知咁樣好撚幼稚啊!!!」說著,她便噗一聲把電話了。

Wow,我諗佢今次真係好嬲,平時唔講粗口嘅佢今日居然破介講咗個撚字。唉,睇嚟今鋪真係有排氹喇...

阿Ted興奮道「勁啊Matthew,果然係何文田關鍵先生!」

Jayden忽然想起了一些事情,把我從懷抱內鬆開,道「唔得唔得,唔可以開心得太早,等我打電話比night club個Zoel confirm下先」說著,便立即拿起聽筒。

掛線後,Jayden道「果然,Zoel話佢地啱啱先喺night club拎走咗張提示。即係我地仲有大概個半鐘優勢」

我道「咁快啲行喇,時間無多」並準備出發,但阿佳卻依然站在原地動也不動。

短到咁 你都敵唔過群眾壓力
結局會唔會係撞返成班女
然後全部:ted ,生日快樂,係咪好難忘呢
終於似返個男人

嗯 跟住上埋天台Bbq

短到咁 你都敵唔過群眾壓力

一早敵唔過啦 準備收山
屌!短過我條撚!!

係咪所以短過你條撚嘅嘢都要屌啊?
jayden哥真喺好勁
jayden哥真喺好勁

主角嚟,有光環
lm
仲唱⋯⋯⋯⋯⋯⋯失控故
想睇骨妹被 20人輪姦
淫K在一間大酒店的七樓。到了後,馬上感受到一陣熱鬧的氣氛。那裡很嘈,音樂聲相當吵耳,中間還夾雜著可怕的歌聲。現在零晨五時許,淫K還依然這麼旺場,深圳果然是一個不夜天。

Jayden走到櫃台前登記。隔了半晌,工作人員便過來把我們引領到專屬的K房。進房前,我看了看房門上的號碼,718,跟Jayden在卡片背後所寫的提示完全吻合。

進入房間,我們馬上坐在沙發上,稍為放鬆身子,不竟也勞累了整整一個晚上。Jayden燃點了一根香煙,整個人沒入沙發中,看起來相當享受。Ted則傾前身子,臉上略略呈現緊張之色。

Jayden搭著阿Ted的肩膀道「緊張呀?第一次?」

阿Ted點著頭道「嗯,唔係好知依度咩玩法」

Jayden道「嗱,你聽我講,一陣啲女坐到埋嚟呢,唔洗比面佢嫁,一有機會就揸鳩佢個波,驗下貨都要啦」

阿Ted道「吓?會唔會收錢嫁?」

Jayden道「抽水免費嫁。總之一有咩唔啱心水,就即刻彈佢鐘。家陣五點幾,啲女趕住做埋最後一單然後收工,唔會介意咁多嘢嫁喇」

阿Ted道「咁好啦...」

不久,門外便傳來了一陣敲門聲...
夜鬼留名
痴線,越寫越癲⋯
邊到似監獄學園
監獄學園班毒撚點會比班女出去比人姦
敲門的人是K場的經理。他開門進來,笑口噬噬地道「幾位大爺,這麼晚啊,都差不多天亮了」

Jayden道「廢話少講喇,女呢?」

經理道「好的好的,那你們有要求呢?」

阿Ted正想答話之際,卻Jayden被搶先道「唔洗煩喇,最正嗰啲拎哂嚟啦」

經道笑道「好吧,我去幫你安排一下」然後便轉身離開了。

我向Jayden問道「喂,要求都唔講下,會唔會倉卒咗啲?」

Jayden道「依嗰鐘數淨返嗰啲都係賣剩庶,都無得要求咁多」

也對,現在五點幾,比較好的貨色相信都一早被人包起了。餘下的,只要過到合格線就應該心滿意足,不能追求太多。

半晌,經理便帶著八名身穿黑色one piece的女生走了進來。她們一字排開地站在電視機前。她們的質素不上不下,你不能說她們丑,都是正正常常眼耳口鼻齊齊整整的貨色。問題是你總會在找到一點缺陷,有的滿臉豆皮、有的大細眼、有的平胸、有的腳粗,總之一定不會是完美。

經理問道「可以嗎?」

Jayden臉有難色,沈思了好一會兒,方才免為其難地道「好啦,是撚旦喇」

女生們齊聲道「多謝老闆」然後便一一坐到我們的身旁...
痴線,越寫越癲⋯
邊到似監獄學園
監獄學園班毒撚點會比班女出去比人姦

點估到你班友食得咁清淡 重口味少少都捱唔住姐
天光喇
Hi樓豬 可以再快啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞