(短故)唉...諗住同三個friend去澳門叫雞,點知比班女友發現咗...《BBQ》

823 回覆
568 Like 87 Dislike
樓主唔應該信讀者講嘅野,咩重甜、超甜肥婆情節講笑架渣 ,你仲咁認真寫落去
不過劇情要離奇先吸引我明嘅 唔阻你,黎緊肥婆呢幾段我自己唔睇算
短故黎架喎本身?
大家唔鍾意睇比肥婆SM?唔好笑咩?

完全理解唔到個笑點位,只係覺得一篇劇情吸引嘅故明明前面角色特寫描述得好好地,後面就不斷扑野扑野,之後比呢啲重口味暴走劇情破壞曬個故 覺得好可惜

比肥婆SM喎 你唔覺個畫面好震撼咩

好睇好過癮呀
Jayden肅立在女猩猩的身前,雙手放手背後,面露恐慌。剛剛我和阿佳也被玩成這個樣子,相信作為始作俑者的Jayden,下場必定會比我們更慘烈。

女猩猩道「謝子朗,你知唔知我有幾咁愛你啊?點解你要三番四次咁拒絕我?傷害我?係咪因為我肥?係咪因為我生得樣衰吖?」

Jayden深呼吸了一口氣,默然了一會,方才道「我想講嘅係,千祈千祈千祈唔好再覺得你唔好,而係因為...令到我...認為要...中斷依個關係嘅並唔係因為你唔好,只係因為...我認為自己唔配做你...男朋友」

女猩猩掩著耳朵,fing著腿道「我唔聽啊,我唔聽啊,我唔聽啊!我唔要再聽你啲花言巧語!」

Jayden沒有再說下去。

接著女猩猩從她的乳溝間取了一張心意卡出來,在Jayden的臉前揚著道「記唔記得依張心意卡啊?當日我跪喺到求你,淨係想你幫我喺張卡上面畫兩個心心姐,但你就死都唔肯!」

Jayden低著頭道「有啲嘢...真係無得勉強」

女猩猩大聲道「我唔理!」然後她的臉色突然變得祥和,並把心意卡和原子筆遞給Jayden,笑道「嚟啦,幫我係上面畫個心心,跟住再畫多支箭穿住佢。之後你想要幾多錢我都會比你嫁」

Jayden輕輕接過,眼望著心意卡,雙手發抖,十分猶疑,遲遲不肯動筆。

他究竟在猶豫甚麼啊?明明只要畫個心心就可以不用再受苦了,到底還有甚麼思考空間啊?

被女猩猩坐著的阿佳焦急地道「快啲畫啊!我就黎頂唔住喇!」

我也幫口說一句「快啦Jayden!仲等咩啊!」

Jayden慢慢把原子筆靠近卡片。但在臨下筆的一剎那,他卻垂下雙手,道「我做唔到...」

女猩猩馬上抓狂,怒道「點解啊!點解啊!」並不斷用馬鞭抽打阿佳洩憤。

Jayden道「要我背叛Jasmine,我真係做唔到...」

「點解?點解仲要提個八婆啊!佢十四歲就比個留級仔破處喇!係姣婆,係臭雞!佢勾引你不特止,仲要成日上Facebook post你地啲合照放閃耀武揚威!我每次睇到啲相就想自殺死喇!」

Jayden道「你唔好亂講啦,我真係好愛佢...」

「廢話!點解你肯應承同我訓一晚,但就死都唔肯幫我畫個心吖?荒謬,荒謬,荒謬啊!!!」

「我可以將性同愛分開,陪你訓一晚,係性嘅交易,ok,我接受到。但要我喺張心意卡上面畫個心心,就牽涉到愛喺入面喇,咁樣就超過左我底線,sorry,我做唔到」

我急道「Jayden夠喇!唔好再刺激佢喇!」

但太遲了,女猩猩經已怒髮衝冠,滿臉通紅,大聲喝道「啊啊啊啊啊!!!你同的跪喺到!!!」

Jayden只能聽從命令,慢慢在她的身前跪了下來。

「依十年嚟,我每晚都要一路食薯片,一路諗住你嚟自慰先訓得著啊!我而家就要你睇住我摔碟!」

說著,她便把雙腿分開,一陣腐臭味隨即撲鼻。Jayden的臉頰與她的陰戶相距不足十喱米,相信Jayden只能緊閉著氣。

接著女猩猩伸手到自己的陰蒂上打轉,不消一會,她便潮吹了。

她呻淫「啊啊啊啊啊~」淫水如噴泉般不斷從她的陰道內噴出。

Jayden緊閉雙眼,默默承受著一切。

高潮過後,女猩猩道「好舒服啊~」

Jayden滿身淫水,猶如被一場大雨淋濕了一般。

女猩猩以沾滿白帶的手撫摸著Jayden的臉頰道「同我奶乾淨佢」然後便把手指塞入Jayden的口中。

Jayden含著淚,好似食雪條咁,雪雪聲咁幫女猩猩奶乾淨哂啲手指。

半晌,女猩猩擰頭向我,道「同我抬起我隻腳」

我道「點解啊?」

女猩猩道「快啦!你係咪有好多時間啊!?」

我無奈地把她的雙腿V字型抬起。

女猩猩望著Jayden,笑道「性同愛分開吖嘛,咁我而家就要你幫我奶到高潮先準走」

Jayden的臉色馬上發黑。

我心想,唔係講笑啊嘛?真係會死人嫁,塊閪窿有毒嫁!!!

我諗jayden今鑊都冇命出返去
就嚟咩對白都喺呢個故出現曬
樓豬個故好多人睇 我有幾個冇ac嘅fd都有睇 佢地笑到仆街
劇情大暴走
主角肯除光環未?
就比主動代JAYDEN奶閪啦
係喎 咩衰野都俾曬朋友!
自己有閪屌 朋友就要食屎
個故既開頭其實開得好好,係唔知點解寫寫下變左重口味肥婆,肥婆果啲唔係甜架!學你話齋,係腥架!都係玩番寶寶同迪麗熱巴啦
我想睇既係你原本諗既劇情故
而唔係跟住讀者口味而諗點寫
依家搞到咁個故都變哂質
而且仲妹撚噁心 冇乜追既動力
依家搞到咁個故都變哂質
而且仲撚噁心 冇乜追既動力
小喇叭,再係咁落去,我唯有棄故!!
依家搞到咁個故都變哂質

又係樓下巴打話要加既
當搞笑劇情咁睇都幾好笑呀
接受唔到
畫完心心就走啦
依家搞到咁個故都變哂質

又係樓下巴打話要加既
當搞笑劇情咁睇都幾好笑呀

所以我味話唔應該跟讀者口味而寫 加加減減
完全唔好笑 睇完好撚想嘔
食緊野架屌你
差啲噴返曬出黎
好撚痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞