(短故)唉...諗住同三個friend去澳門叫雞,點知比班女友發現咗...《BBQ》

823 回覆
568 Like 87 Dislike
Jayden相當害怕,望著那塊骯髒的陰戶,動也不敢一動。

女猩猩呼喝道「奶啊!係咪唔想要錢?」

Jayden經已失去理智,呢喃著說「錢...?」並慢慢把臉頰湊近。

細心看,女猩猩的陰戶不單止臭,上面還長滿一點點的肉粒,十分嚇人。

阿佳急道「唔好啊Jayden!命仔緊要啊!」

女猩猩馬上抽打阿佳,道「邊個批准你講嘢!」

阿佳強忍著痛楚道「Sorry master…」

Jayden伸出舌頭,與陰戶只相差幾cm的距離。

女猩猩道「啱喇,嚟啦,就到嫁喇」

一滴眼淚沿著Jayden的臉頰掉落至地上。此刻的我知道,他經已下定決心了。

女猩猩興奮地道「Come on baby,come oooooooon!!!」

豈有此理,簡直忍無可忍。古語有云,士可殺不可辱,你要我的好兄弟痛痛快快地插進你個閪窿拮拮拮拮拮然後射,我還可以接受。但你現在又要人肉坐墊又要迫人食白帶又要顏射又要奶閪,這簡直是侮辱!實在欺人太甚,我要爆發了!

就在Jayden的舌頭即將要接觸那塊臭西前的一剎那,我隨手拎起身旁的花樽往女猩猩的後腦勺用力一扑,呯一聲,她隨即昏倒伏臥在地上。

Jayden呆望著我,道「你做咩啊?」

我指著地上的鈔票道「快啲執埋啲錢走啦,係咪要出埋嘢,射埋精啊?」

Jayden馬上把地上的鈔票拾起。

我慢慢扶起阿佳,道「死得未啊?」

阿佳以我的肩膀支撐著身體,笑道「你唔係唔知我係好腰好腎好男人呀?」

我微笑。

Jayden雙手托著四大疊銀紙道「執好喇!」

我道「咁快啲走啦」

阿佳道「等等,條肥婆會唔會死撚咗嫁?」

我道「唔會,我學過武功,識得就力。何況佢咁大件頭,點會扑兩下就死」

沿著原路折返酒吧。一打開暗門,便看見數名古惑仔如狗公般猥瑣地圍著小蝶和其餘三位女技師,聞來聞去,摸手摸腳。我快速地走到小蝶身旁,拖著她的手,道「走吧!」

小蝶問道「搞定了嗎?」

我點頭。

她興奮地道「太好了!」

我們拖著女技師們離開酒吧。怎料,一踏出店門,便馬上聽見女猩猩的呼叫聲「人呢?佢地搶哂我啲錢啊,同我捉住佢地!男嘅交返比我,女嘅就任你地處置gogogo!」

數十名古惑仔馬上從酒吧內一湧而出,每一個也獸性大發,看來決意要把女生們生擒回去輪大米。

阿佳忙道「仆街,佢地嚟喇」

我道「話咗肥婆生命力強,果然典兩嘢就即刻起返身」

Jayden急道「仲講?快啲跑啦!」

我們馬上拔足狂奔。奈何拖著幾名女生,阿佳亦有傷在身,結果被古惑仔們越追越近。

我邊走邊道「含撚喇,甩唔開佢地啊!」

Jayden指著前面的小巷道「入去避下先啦!」

我們隨即轉入小巷,躲在一個大型垃圾桶背後。但這裡卻是一條掘頭之路,假若古惑仔們找到過來,便無處可逃了。

阿佳緊張地道「而家點撚樣啊,佢地追到過嚟就仆街喇!」

Jayden怒道「咪嘈啦!而家咪諗緊計囉!」他眼望著天空,口中念念有詞,看來正在盤算著千萬個辦法。

阿佳從垃圾桶的隙縫間窺探著外面的狀況,道「真係無時間,佢地就搵到嚟喇」

此時,沈默以久的我突然舉高手道「等我出手啦!」

十年磨一劍,盧山百龍霸!
盧山百龍霸出現了
第二次睇故笑到仆街
第一次係盧山昇龍霸出現個陣
越來越痴線
我到底係度睇緊乜9
暴走得好撚緊要
樓豬啲故經常暴走 但又好頂癮 加速
想知而家幾點?
想知而家幾點?

四點幾左右啦 得都唔想太誇張喇
想知而家幾點?

仲去唔去唱K?
想知而家幾點?

仲去唔去唱K?

今晚應該有定案
想知而家幾點?

比你問左先
想知而家幾點?

仲去唔去唱K?

今晚應該有定案

唱k 前再搵啲野搞搞囉
想知而家幾點?

仲去唔去唱K?

今晚應該有定案

唱k 前再搵啲野搞搞囉

比外星人捉上火星囉 宇宙十年等如地球一秒 又可以玩多幾個月喇
想知而家幾點?

仲去唔去唱K?

今晚應該有定案

唱k 前再搵啲野搞搞囉

比外星人捉上火星囉 宇宙十年等如地球一秒 又可以玩多幾個月喇

下年完故囉
就係鐘意夠痴線
想知而家幾點?

仲去唔去唱K?

Live左
一晚發生左一星期嘅事
我set個target比自己 依兩日之內完 麻煩大家幫我集氣
我set個target比自己 依兩日之內完 麻煩大家幫我集氣

係至好
就係中意夠暴走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞