(絲入)絲打係邊到買bra?(5)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
我相信微波可以後天努力長大架

唔該上面JM既回覆
既然2個brand都有人話好,我都係自己去試下先
好似好少絲講Laana?娜姐個間 唔肯定係咪咁串
覺得佢d好撚靚 但又想矯型
諗緊試mm定佢

我上次去幾好態度,做埋會員

間舖好多款都係厚墊

有冇人join過某謝豐胸 黑店黎 唔好去比人呃
諗緊試mm定佢

有次行過摸都未摸望下個價都鳩縮走左諗下先
以前著開wacol但開始wer, 托得幾好,但無包副乳,前排生日朋友買左個satami送俾我,一試,唔岩,個姐姐好pro一睇就即刻拎另一個俾我,著得超靚 (好似個款係新番,$458/1)然後尋日即刻再買埋另外兩隻色total 3
本身行過mode marie但d料覺得好差同功能無咁好,所以都係買返satami算

34C

生日送bra 咁過癮嘅

諗緊試mm定佢

因為係垃圾咪無人提
又易wear,size 又少
大部分得70 75 80 ABC,好少少有埋D 囉
諗緊試mm定佢

唔該上面JM既回覆
既然2個brand都有人話好,我都係自己去試下先

自己試嘅都係乖寶寶
每個人胸型唔同試下最實際

總之bra還是bra,無話矯唔矯型,2扣3扣定4扣都只係bra
我著左幾年65圍唔矯型,個胸仲靚過以前執著於要矯形,所以將就著70圍果陣
外八就試下胸托+按摩,但礙於每人個胸腔骨架不同,未必係個個都係集中兩舊肉向前,個啲唔叫外八,遲啲再講下,等我搵下圖

太長唔quote晒
我都同意兔絲
老實說啱size同着得好 自然啲肉就會包得好
我自己果兩款mm都好似得一款係矯型
(另一個唔似 似普通兩扣)
個人認為單靠矯型 唔按照唔做運動冇乜做
矯型只係提醒作用多

著岩size 真係最重要
雖然我都有著緊矯形但係我只係中意包到實一實嘅感覺
唔係執著矯形功能
真係著左咁多年bra 我呢兩三年先開始著矯形
但係之前都無副乳無外擴
只要岩size 矯形唔係must 的
當然你好似我咁中意包實晒就另計

個姨姨話心口個凹位要走返出黎
同腋下隔兩個手指位
諗緊試mm定佢

間舖好多款都係厚墊

剩係貪佢靚 , 讀內衣設計嘅朋友都只係稱佢地一類為情趣內衣 , 唔係功能內衣
著幾次就移位 , 同上面講一樣啦,淘寶貨 , 釘自己label 仲要係簡體字

到底無左個墊都keep 住細兩個cup 係咩玩法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞