(絲入)絲打係邊到買bra?(5)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
唔關事啦,我60下胸著65,70圍都唔會話推唔到架,你著成人字,好易假壓胸,推高左之後雞心位係唔會見到波底線,但你話人字姐係見到喎
wire闊到去加拿大中間姐係個bra根本就唔岩你,就算改左圍扯開左著,都唔會扯到咁,mm仲要係硬wire唔可能扯到咁開

今日個65G壓胸就係推高完見唔到波底線 條gap埋到可以夾到紙嗰種
mm個款唔岩其實我知 一邊wire個位正常 一邊後到去加拿大中間 但係我唔知可以再去邊度買

有冇拆墊試,你個cup咁大,應該唔會係厚墊,就係bra入面塊插片令你夾線
wire一邊正常一邊闊到咁離譜
係咪改帶條友既問題,定係個bra變左形
wire位去到咁後,試嗰陣個staff冇可能睇唔到,事關佢要教你拉高鋼圈,我著完佢仲摸下個bra
如果咁過份 見到wire有問題都叫你買,咁去過另一間分店啦當然轉牌子最直接

其實我次次都有試 但係唔知點解試既時候未改帶係feel唔到呢個問題
然後我每次都失憶唔記得講返條wire...
所以我依家好積極咁想轉牌子

梗係一秒拆墊先試啦你估我傻架咩

freya薄紗杯啦咁,你塞唔入pj 65G,咁姐係65H啦,試下28FF啦

你話你full on bottom,應該無問題
其實我次次都有試 但係唔知點解試既時候未改帶係feel唔到呢個問題

的確係好易唔記得自己本來有野要講
絲打 其實可以帶改帶後既bra去同佢講
mm個姨姨嗌我著兩星期後有問題就返去同佢講
你返去著上身畀佢睇

有種人叫懶人.....
其實我年齡過左發育期好耐好耐 只係遲遲未畢業所以仲係窮撚

絲打你咁樣我唔知可以點答你

的確係好易唔記得自己本來有野要講
絲打 其實可以帶改帶後既bra去同佢講
mm個姨姨嗌我著兩星期後有問題就返去同佢講
你返去著上身畀佢睇

有種人叫懶人.....
其實我年齡過左發育期好耐好耐 只係遲遲未畢業所以仲係窮撚

絲打你咁樣我唔知可以點答你

唔關事啦,我60下胸著65,70圍都唔會話推唔到架,你著成人字,好易假壓胸,推高左之後雞心位係唔會見到波底線,但你話人字姐係見到喎
wire闊到去加拿大中間姐係個bra根本就唔岩你,就算改左圍扯開左著,都唔會扯到咁,mm仲要係硬wire唔可能扯到咁開

今日個65G壓胸就係推高完見唔到波底線 條gap埋到可以夾到紙嗰種
mm個款唔岩其實我知 一邊wire個位正常 一邊後到去加拿大中間 但係我唔知可以再去邊度買

有冇拆墊試,你個cup咁大,應該唔會係厚墊,就係bra入面塊插片令你夾線
wire一邊正常一邊闊到咁離譜
係咪改帶條友既問題,定係個bra變左形
wire位去到咁後,試嗰陣個staff冇可能睇唔到,事關佢要教你拉高鋼圈,我著完佢仲摸下個bra
如果咁過份 見到wire有問題都叫你買,咁去過另一間分店啦當然轉牌子最直接

freya薄紗杯啦咁,你塞唔入pj 65G,咁姐係65H啦,試下28FF啦

你話你full on bottom,應該無問題

我應該會去賣歐洲牌子既鋪頭試下先 我見sheer同private shop嗰d好似有30E左右
試到大概size以後就可以開心買freya啦
FF聽落好似太大
想向各位絲打求救

上年係mm買左幾個新bra,試個陣may姨已經幫我較到好緊
點知戴左幾個月開始箍到後面皮膚好痕,可能因為天氣熱既關係
我忍唔到r到損左
呢排又嚴重番

其實呢個情況係唔岩size定係物料差先會咁?
好想試第二間既bra,邊間會好d?
想向各位絲打求救

我忍唔到r到損左
呢排又嚴重番

幾個月後開始痕……咁應該唔關size事
因為洗得多同 戴得多會變鬆,鬆搞到痕又好少聽到
天氣熱出汗多,絲打幾多日洗一次?有冇試過洗密少少,情況有冇改善
btw料差都有可能,始終都有絲打覺得佢料一般
可以摸下同啱啱買嗰陣手感一唔一樣
想向各位絲打求救

我忍唔到r到損左
呢排又嚴重番

天氣熱出汗多,絲打幾多日洗一次?有冇試過洗密少少,情況有冇改善

我以往個十年八載一直跟阿媽買戴開黛安芬冇咁既情況出現,就算夏天出哂汗都唔會咁(一向都係大汗撚),所以我好肯定係mm啲bra搞到我咁
其實我戴左mm啲bra成年都未鬆,起碼仲係扣最出個格都覺得有小小緊,可能我肥左啦
夏天緊係日日洗bra 驚臭親人

原來有絲打覺得佢料麻麻,咁有冇比較靚質地既bra推介?
唔通我要戴番黛安芬
我以往個十年八載一直跟阿媽買戴開黛安芬冇咁既情況出現,就算夏天出哂汗都唔會咁(一向都係大汗撚),所以我好肯定係mm啲bra搞到我咁
其實我戴左mm啲bra成年都未鬆,起碼仲係扣最出個格都覺得有小小緊,可能我肥左啦

唔通我要戴番黛安芬

bra個個著上身感覺都唔同
不過有時唔同牌子會推出夏天透氣/"win cool"既款,都可以試下
個人不專業建議
有錯求糾正

唔通我要戴番黛安芬

不過有時唔同牌子會推出夏天透氣/"win cool"既款,都可以試下
個人不專業建議
有錯求糾正

好有心

唔通我要戴番黛安芬

個人不專業建議
有錯求糾正

好有心

多謝樓上兩位絲打建議
太長我唔quote
睇黎我會揀RM, Wacoal, Triumph試下

其我係mm買左個咩夏日系列,佢話d料冇咁焗身,可惜洗左十次都冇就變左形
我比較想知你地點洗bra? 我用洗衣液浸個bra一陣,過水用手輕輕初下,再用毛巾印乾d水先晾,無試過洗到d bra變型
想問下買過narue嘅絲
我係佢地唔同products睇個size chart

佢地係咪每款都有少少唔同計法?
想問下買過narue嘅絲
我係佢地唔同products睇個size chart

佢地係咪每款都有少少唔同計法?

我覺得係寫錯左囉,有咩理由圖1個到70圍岩65唔岩
我比較想知你地點洗bra? 我用洗衣液浸個bra一陣,過水用手輕輕初下,再用毛巾印乾d水先晾,無試過洗到d bra變型

我以前新bra手洗,著多幾次之後機洗
個bra唔算變型,係好多個月之後佢壽終正寢 wer左
wacoal好貴 但捱到半年有多先wer,
利申唔記得實際係幾時買

想向各位絲打求救

我忍唔到r到損左
呢排又嚴重番

唔通我要戴番黛安芬

我係背脊痕,繼而r到損
mm後面係網面,唔知關唔關事
想向各位絲打求救

我忍唔到r到損左
呢排又嚴重番

唔通我要戴番黛安芬

我係背脊痕,繼而r到損
mm後面係網面,唔知關唔關事

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞