(絲入)絲打係邊到買bra?(5)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike

Voda真係幾靚 見人地著完真係好自然地大波
淘寶我m碼好多無哂 唯有等佢番貨

岩呀著完超大奶 利申有一套

你本身大姐

我意思係著完同返non voda 比較
用size 黎比太唔公平啦

好柒 voda咁貴唔會掛 準備上旺角試 因為官網都冇哂我size

真心醜樣 所以我好唔likey 白色,真係太樣衰
我唔知係料定係色嘅問題,如果係色嘅話真係分分鐘voda 都出事

Voda真係幾靚 見人地著完真係好自然地大波
淘寶我m碼好多無哂 唯有等佢番貨

岩呀著完超大奶 利申有一套

你本身大姐

我意思係著完同返non voda 比較
用size 黎比太唔公平啦

我都覺得我套voda唔啱著啦 以前買L
依家包唔晒 會露lin 我都諗住入多套 旺角有得試size咁正

我都覺得我套voda唔啱著啦 以前買L
依家包唔晒 會露lin 我都諗住入多套 旺角有得試size咁正

L梗係唔夠你著啦,我f 果陣都買XL 啦

好柒 voda咁貴唔會掛 準備上旺角試 因為官網都冇哂我size

我唔知係料定係色嘅問題,如果係色嘅話真係分分鐘voda 都出事

Voda會透 nancy都話白色會透肉
但白色好靚

Voda會透 nancy都話白色會透肉
但白色好靚

咁就乖啦唔好買白色啦
就黎又爆post
我刨緊post 但係唔係好搵到wireless 係邊度講 有無絲記得

就黎又爆post
我刨緊post 但係唔係好搵到wireless 係邊度講 有無絲記得

我都搵唔返
多謝咁多位熱烈討論先就黎爆 唔好比佢停
就黎又爆post

我都搵唔返

我淨係搵到小小 啦魯絲介唔介意新post 俾我開定?我整合返好多野
就黎又爆post

我都搵唔返

我淨係搵到小小 啦魯絲介唔介意新post 俾我開定?我整合返好多野

我覺得純白好正 因為黑色顯瘦 冇波點著 你地voda買咗咩色 咩叫sip入去個款?

我覺得純白好正 因為黑色顯瘦 冇波點著 你地voda買咗咩色 咩叫sip入去個款?

我買左呢個
[先睇第一頁後發問]絲打係邊度買bra?#6
https://lihkg.com/thread/369532/page/1?ref=ios

新post link
https://lihkg.com/thread/369532/page/1?ref=ios

新post link

好快手
傾爆依度之後轉post啦

新post link

好快手
傾爆依度之後轉post啦

我po 緊野果陣俾人整斷左
搵返好多野出黎

我個人覺得純白同純黑都好似內衣
同埋基於安全考量我會着sharp色

我Voda買咗呢個

有時著off shoulder會著埋出街 勁舒服
下次買應該會買藍色
唔知買XL定XXL好
我Voda買咗呢個

下次買應該會買藍色
唔知買XL定XXL好

呢個款有XXL??
我果款最大好似得XL
但係我都夠著
我Voda買咗呢個
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/22/204903_e99f7f7eb54893d25af641fb7fdf6ab6.jpg[img]
下次買應該會買藍色
唔知買XL定XXL好

呢個款有XXL??
我果款最大好似得XL
但係我都夠著

我記得佢有啲款有 好似係
咁我應該試XL夠鳥
我Voda買咗呢個
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/22/204903_e99f7f7eb54893d25af641fb7fdf6ab6.jpg[img][/url]
下次買應該會買藍色
唔知買XL定XXL好

呢個款有XXL??
我果款最大好似得XL
但係我都夠著

我記得佢有啲款有 好似係
咁我應該試XL夠鳥

屌 不過佢好多都得L就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞