[出櫃] 重溫 Anson Lo當年出櫃訪問原文

185 回覆
494 Like 44 Dislike
😅
英國皇家精神科醫學院在2007年表示[20]:

儘管經過了近一個世紀的精神分析和心理學推測,但還是沒有實質性的證據支持撫養方式或童年經歷會使得孩童形成異性戀或同性戀取向。看來,性取向在本質上是生物性的,是由遺傳因子與早期宮內環境的相互影響決定的。因此性取向不是一項選擇,不過性行為卻明顯是個選擇
結論:科學界對於性取向是天生與否仍在研究中,沒有百份百定論。
雖然我好唔贊成唔佢唔好再消費佢個「小學雞女友」,但佢只係講緊小學既時候,佢小學的確係有女朋友,佢都有講果個只係puppy love唔係serious 既
其實佢每次消費佢個「小學雞女友」,都只會令覺得佢更假,對形象有嚴重負面影響,花姐究竟幾時先會明白
死基佬
生愛滋啦死基佬
師兄係咪樣子巴打黎
Come on 屎忽盧,唔好再扮唔係 gay la
見到d人係fb既comment真係笑到反肚

見到連登仔當呢啲haters 留言係寶咁真係笑到反肚 呢堆haters有幾多,有冇一百幾十個?AL復出後一個又一個廣告,好似全部都賣斷市 真係你有你哋黑,佢有佢繼續紅 見到呢排多咗黑AL嘅po,就知佢呢期個勢勁,威脅到某某 究竟連登幾時先成功反鏡呀?幾時先可以冇晒佢哋嘅廣告呀?
什麼叫好似🤥?

據我所知,起碼兩個品牌pk: Oxim 同 OxHx , 牙膏賣完廣告都無乜銷售增長。不過我又唔會睇少anal, 可能賣衛生巾廣告會大爆。
死gay佬
成世著尿片啦
AL無疑係100% Gay, 但既然連仔仔一堂既人都大多有女,所以諗諗吓都應該包容下Anson Lo有過小六小學雞女友呢件事。都見到出面好多人都懷疑果個其實係「男性女友」/有喉核既女人 但其實都可能係佢無講大話
———-
《仔仔一堂》4仔仔出櫃前曾交女友 坦言:依家見到靚女都會望

無綫J2台真人騷節目《仔仔一堂》請來10位同性戀素人大玩相親,29日晚播出第二集,先是延續第一集透過辨認童年照,讓各人作出深度自我介紹。而第二集的第二段節目,是由主持人王賢誌講出各人在參加節目前所填的問卷,其中一道題目是「有冇同過女仔拍拖?」10名參賽者中有4人舉手表示曾交女朋友,當中有人更直指「依家見到靚女都會望」、「咁有靚嘢梗係會睇㗎啦」。

直言依家見到靚女都會望,坊間有人認為同性戀者完全不看女生,認為這些都是誤解。眾人都指,如果一個女性長得漂亮也會看。直言人人都喜歡看靚的人和事物。
咪做井底連登仔啦!你講嗰3個牌子,全部都因為AL代言條數靚仔到爆呀! 人哋太古高層有個訪問講明銷售額比起預期中更高,開賣嗰陣班神徒玩爆埋太古server呀!腳機間工廠多單到做唔切,百幾蚊得兩支牙膏嘅禮盒一出就賣到斷貨。 靠你哋日日出幾個冇料po去搞AL,幾時先搞到佢變下弦呀
gay咪gay囉!有邊個神徒唔知,咩年代呀!講緊LGBTQ,連登仔仲以為可以用gay唻打擊AL?! 分分鐘神徒都冇你哋班人追得咁貼啦 嘥咁多時間做haters,去叫你哋正主努力啲啦!我最喜愛的歌曲請投石頭有生命一票
原來係賤種神徒
仲有其他comment都一樣好搞笑。
先唔理佢有冇講大話,但係你係神徒為佢好就應該叫佢唔好再講呢d擺明會比人串「好假」既野。分分鐘fans見到人串佢講大話都會覺得羞恥。佢為自己fans好既就唔該唔好再做假人,試問全香港有邊個唔知佢淨係中意男人?佢自己根本係唔係「男人」都成問題啦!

下面呢個網民講得真係好啱:

其他就搞笑fyi:

好心你啦!唔反對gay就一定會係神徒???!!! 你哋反AL仲要嘥時間去睇佢啲嘢,你哋比起佢班神徒追得仲貼啦!我唔係神徒但我亦唔憎佢,佢冇殺咗我全家,gay都唔會影響到我。
支持自己嘅偶像可以好正面,唔一定要用呢啲污糟手法去誣捏其他人,唔好影衰自己隻仔啦!反AL嘅,唔該大家出力啲投票,支持石頭有生命留一天呀!
AL唔係好,姜就更加差,連自己身型都唔管理。大家唔想佢兩個贏,唔該團結一齊投陳仔啦!
影撚衰晒連登仔,講LGBTQ一定係神徒???
一句收班弱智港女皮:
你地班「神徒」死左條心啦,人地剩係中意爆菊花、食朱古力脆皮含棒棒,唔撚會屌你班臭閪隻臭閪,收撚皮啦
真係串爆.....哈哈.....班妖台港女睇到都唔知點算......
乜撚野叫黑AL
屌你老味支那賤種死撚開啦
不過算啦 捧得條陰陽屎忽鬼都唔慌係正常人
賤種到咁都唔認自己係神徒
gay唔係賤種明明係gay扮自己唔係gay先係最賤種即係好似你咁明明係賤種神徒話自己唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞