[出櫃] 重溫 Anson Lo當年出櫃訪問原文

185 回覆
494 Like 44 Dislike
Ching 理解能力零
舊年已經爆左,而家個個都知ga la同埋其實佢d 粉個個都知佢係gay,人地已經接受左
宜家食緊個20年前嘅男團成員

anal係有講過讀書時期同過女既一齊,但後尾發現唔適合
睇呢句同幅圖我都仲係理解到kalok嗰陣仲係同女一齊
係咪可以稱得上「男團殺手」?
先食左一個「香港天團」既第二把交椅
再食一個廿年前既男團成員
Kalok一直都同女人拍拖直至遇到AL
佢果時先發現原來之前同女人既唔係愛情
佢係果時先知道原來自己其實係中意男人

對,所以當我第一眼看到Anson時,已經感覺到那種與別不同。我以前跟女生拍拖感覺就只是單純覺得大家興趣相同又有話題,但愛情並不只是這樣,所以看到Anson後我由從前在愛情中是被動的人,變成主動去追求。
出道後anal仲有講自己鍾意女咩
有啦
果時成日有人問佢中意咩女仔,中意咩人做女朋友。問佢果d仲係viuTV既人所以你話viuTV幾虛偽,明知人地中意男人,仲要出過櫃,仲要問人中意咩「女人」,假到喊viuTV就係中意造假所以先會有螢幕跌落嚟
Wxxe?
佢條仔同一個Sky既成員(公開地)拍緊拖
屌佢老尾一個就要靠雙眼皮貼,一個就直頭要易容厚妝到咁,而家啲人咁都迷得落真心癲
Sky都係基架咩
只中一個人係
(其他唔知)
又真
死基狗真係要拎去人道毁滅或者送去集中營勞動至死
成班反自然怪物浪費地球資源,係得人類社會先會咁扭曲接受依啲野
加慎入好無
「我們總是黏在一起,拍拖頭四個月我們乎每天都在一起

邊個記者咁盞鬼
其實Makerville 可唔可以唔好咁保守佢愈講咩初戀女友,其實只會令人對印象愈差真心講,AL內心係男定女都未知
成日覺得呢d好慘情侶分手間好正常,但藝人一公開關係連分手都有束縛
見屎眼漏晒油就知
依加d囡囡鐘意睇BL
搞gay玩CP仲受歡迎...
邊個fans唔知佢gay 有啲講到開心大發現咁
AL真係好撚樣衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞