[出櫃] 重溫 Anson Lo當年出櫃訪問原文

185 回覆
494 Like 44 Dislike
佢入咗Mirror後唔認又扮L晒嘢先咁黑人憎
假到死,見利忘義嘅小人
腦死亡個心都未死

港女 大陸鏡狗 亡港之心不死
PTSD中

假到
幾恩愛呀,好羨慕
乜唔係全世界都知嘅咩
有冇佢條仔近期嘅相

出過,做咗咁大篇訪問都話係比人爆
器材申報都入viu數
但嚴格嚟講問人鍾意咩女人冇乜問題嘅, 因為可以答返「我咩女人都唔鍾意, 我鍾意男人嘅」
點解班港女咁鍾意?
Viutv到底係點樣用傳媒、公關,張香港人催眠到一個醜男係男神?
香港人盲定冇腦?
死基佬
哥哥當年都係咁,一樣多女fans,一樣停留神枱級
支持Anal大膽認基
肯定無阻星途
佢班fans都係腐女
就係鍾意gay/BL
最鍾意你啲post
舊年年中po過啦
再耐啲之前啲fans都一早知
我都想知,好可愛
Kalok 出左名格衰 睇你邊間學校 廢d嘅學校教堂hea教
Studio拍片咪出盡力
仲要幫人排summer showcase on show可以唔出現 排位淨係一直線 斜線 完。 完全求9其排到最尾果2堂直情人影都冇埋 個老闆知道炒左佢
Xdimension 公司做得好呀咁嘅不負責任老師根本要唱衰佢
有無條仔IG
而家就梗係全香港都知
舊年佢出櫃單新聞幾十個media都賣過
有咩可能仲有人唔知

連now都賣左啦:
https://news.now.com/mobile/entertainment/player?newsId=443163
佢好多腐女fans啦
希望拍成電視劇
一定好受歡迎
咁公道d講佢又冇唔認kalok既

對於Anson當年勇敢出櫃,ViuTV回覆傳媒時說:「Anson現階段專注工作,私人事唔回應。」

早前成員Anson Lo的出櫃舊聞被翻炒,但獲一眾神徒支持,Anson Lo今日是在事件後首度現身,可能得粉絲支持,教主心情甚好。

被問到現時感受,Anson Lo稱:「這幾天收到不少留言支持,現時我專心工作,今日見到好多fans,跟大家距離好近,自己都很開心。」
別傻啦
佢d fans一半以上都係因佢係gay先中意佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞