[出櫃] 重溫 Anson Lo當年出櫃訪問原文

185 回覆
494 Like 44 Dislike

Anal 有高潮眼冇得輸

陳葦霆最新牙刷牙膏廣告

余瀚霆

上弦一(已遭篡位)認證Anal 尖尖下巴仔

教主SM裝

距離越嚟越近越近Michael Jackson

經病徒重新定義何謂「白馬王子」

突發:原祖Anson Lo 曝光

同場加映:神回覆

連Anal都知道佢班米飯班主

Anal 呢日唔記得化粧?

回眸一笑百媚生 十一鏡仔無顏色

資深女演員馮素波女士年輕時期數碼修復自拍曝光

連登各界熱烈慶祝 Anal 盧後庭2022年4月24日登Gay

Uh-oh uh-oh uh-oh
Fans肯倒票更好
Uh-oh uh-oh uh-oh
Chill Club金獎叫Anal

延伸閱讀:Anal現場跳唱 checklist

指定動作:撚雀、屌地、老漢推車

風騷大姨媽 dance battle 肥婆叛徒

撈撈豬好撚大波

最後為大家送上撈撈豬嘅初試性感相
互射咗幾多次
想嘔🤮🤮
雖然我都覺al好樣衰
但係gay關你鬼事咩,又唔係吉你
佢條仔係咪之前Faith嗰個嚟
呢條冚家鏟教壞細路哥
🤮🤮🤮死基佬
好襯

好恐怖.....
呀呀呀嘻
有冇諗過gay會更加吸引佢d fans
搞還搞 搞MJ做嘜
睇完篇訪問覺得幾好 真實不造作
互含?
但佢以前好似真係有過女朋友
照咁計都係萬能插姐
fan屎唔死心有咩出奇
依家仲係石器時代?
同性戀同異性戀竟然都可以受批評
基佬又點?你睇軒公連登仔咪又係選擇性失明
有過女朋友唔代表咩,好多人未出櫃之前都有女朋友,有好多有老婆仔女tim 呢樣野叫扮直,因為社會唔接受,好common, 大陸有幾千萬人係咁
同妻 同夫

同性戀者的異性配偶,以及締結形式婚姻的同性戀者,可能會受家庭暴力和冷暴力困擾。

根據學者張北川估計,中國大陸男同性戀者約有2,000萬,80%會結婚或已婚,約為16,00萬[4]。社會學家李銀河教授認為,傳統道德和異性戀霸權社會對同妻的壓制與歧視一定程度上甚於男同性戀者,中華傳統的婚戀文化是同妻現象的罪魁禍首[6]。同妻一旦發現丈夫的性傾向不合此前所知,可能產生心理問題,乃至自殺[7]。2009年3月27日至28日,中國大陸首屆同妻會在山東青島召開[8]。近年來,同妻群體開始了發聲[9]。有同妻公益組織和志願者認為,同妻問題,更多應以保障女性權利、尊重女性生命的群體意識來取代那些讓女性成為生育者、讓女性成為幌子的不良意識。

中國大陸的同性戀者的異性配偶,目前多處於沉默不發聲的狀態,原因有二:一是,儘管對婚姻狀態與質量有所懷疑,但並不會想到配偶是同性戀者。二是,儘管發現配偶是同性戀者,但是由於出於對配偶與孩子的保護而不願意說出來,只能默默忍受。一篇觀察報告指出,同夫並不在少數,只是由於男性相對於女性較少在網上互動訴苦、部分同夫並不清楚自己同夫身份等多種原因,同夫群體不像同妻群體集中出現於網絡中。
唔撚信囉 anal bb 一定係直男囉
咪再0圖啦
Anal:「因為我在跟Kalok拍拖前一年已經確定自己是同性戀,但Kalok在認識我時仍然在跟女生拍拖。」

想兜Bi都唔係

同性戀唔係問題

最嘔心係出道後話自己鍾意女
佢有班腐女毒絲係因為佢基先追佢
因為花姐同viuTV太保守
佢肯定100%係同性戀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞