見到愈黎愈多手足去twitter挑人機,如果你有做過,我勸你地收手...

227 回覆
821 Like 97 Dislike
搞清楚 寫錯字表達錯意思jer住先叫捉字蝨

而家係你屈我(及部分巴打)照顧支足感受同大愛 兼且一路東拉西扯又話要娛樂又話獨善其身又要做好自己 我先好想知你究竟噏緊乜

生安白做同跳過論證step係兩件事

畫面唔靚 落井下石唔好 唔係必然係鍾意企道德高地 只係你屈我鍾意企道德高地 就好似我屈你聰明一樣
死傻鳩左膠又要畫面好靚?
2019畫面唔夠靚?
有人出兵幫你?
咪又係輸鳩晒
算撚數啦 根本唔駛care
情緒式嘲笑人好無謂,你改變唔到佢,佢改變唔到你,只會變罵戰,對事情發展又冇影響
10 幾年前支持藏獨既女仔比高登仔屌到開花 仲有北京奧運 我係中國人呀屌
所以香港人要付岀代價
而中國人都要為自己犯下嘅罪孽付岀代價
On9
我俾飯隻流浪狗食,佢都會認得我,向我遙頭擺尾
捐錢俾台灣、日本災民,佢地都會多謝你

我同情一個隨時咬返你轉頭嘅人做乜9
無事就話要打倒國際組織
有事就叫國際組織幫幫忙

你嘅同情心原來咁撚廉價,咪撚咁虛偽
支那一定有好人
但我更加知害到依家香港雞毛鴨血
就係支那人
下下都既往不咎 咁企出嚟班人咪好廉價
我想講我唔會支持佢地,正確d黎講係唔關我事,你無論入去支持定鬧都無謂,兩邊都唔關你事,但比人逼支持/屌反對就企另一邊係唔需要。
本來就係笑話,認真睇人地既笑話只會比人覺得on9
講到唔係因為比馬嬲屌到嬲先屌番隻馬嬲,我見你屌馬嬲先勸下你炸
香港人咪受緊囉
只係堆大中華膠國際先又喺外國叫人connect
望住你呢句好有種50歲笑100歲既感覺
邊有人屌 恥笑都當屌咁無野講
你中意那番炸沙咪ok
調返轉
宜家出黎既人
當中一定有人曾經笑過害過香港人

佢地對香港人所犯下既惡行罪行罄竹難書

由當年03年傳沙士落黎比香港人
直到今日仍然迫害緊香港人
直到尋晚佢地迫害緊黃婆婆

單係呢點
我舉腳支持共產黨全力鎮壓呢班暴民
最好殺過片甲不留
以慰義士在天之靈

The Dead Chinese is Good Chinese.
之前twitter班友係咁挑台灣人機
已經名譽掃地哂啦

係呀話緊你呀
複雜先生
兩邊都係on9仔,我坐係到唔參予恥笑全世界禾就係靜觀其變做大事,忍辱負重為左嬴
好多人都係咁
成個po都笑緊你

我堆沙就黎高過喜馬拉雅山
你呢類咪小學雞囉on9 仔
收皮啦 笑下都唔得啊
on99樓豬
弱智到完全唔知你呢d人有咩用
熱狗式小學雞
笑下咪算 硬係要親身落場
情緒發洩嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞