見到愈黎愈多手足去twitter挑人機,如果你有做過,我勸你地收手...

227 回覆
821 Like 97 Dislike
雖然我都唔覺得需要支持,但咁樣意氣之爭好幼稚,做好自己算啦,你諗下做人地出氣筒有乜謂
香港人撐唔撐又唔會影響大局
當年受左咁撚多苦,而家趁機出口氣都好
凡大中華膠嘅都屌 有乜問題?
佢地根本本性不改
咁你咁樣上去踩人一腳真係無意思人地而家起曬鋼,你踩唔踩作都已經嬲,你上去屌作只係比個出氣筒佢發洩佢係中國發洩唔到既怒氣,你又要睇番佢屌你,條氣又唔順又屌番人,做乜撚野
咪係,都係屌啲大中華膠者
如果撐中國解體嘅直頭係我地手足添
無需要加把口,佢屌番你盞自己嬲,令佢屌埋香港人無意思,我見大部份屌既人都唔係幾成熟,講既野都幾幼稚,如果抽得靚都話好d。
畀啲例子嚟睇下 我淨係見到spam
撚狗咁撚點解會條氣唔順
反正我宜家順民黎,呼籲唔好搞亂国家好正常
無話唔得,只不過真係幼稚,人地可能憎黃絲,但唔一定有笑過你。
屌,睇到既自己諗下啦,自己睇到淨係覺得on9唔覺得出左一口氣。
Child 登講呢啲,算鳩數
講真理得你既都係有歉意既人,無需要加把腳,屌過你既根本當你狗。
驚閪呀,發洩到呀,佢屌完我我屌完佢佢咪又要做核酸,你唔係會認真呀話,咁樣你連登都上唔掂wor ching
1. 中国人宜家抗爭思維係要政府取消一個不受歡迎嘅政策,而非針對政權避免更加不人道政策。層次唔同,嘲笑好合理,亦都要迫佢地反思點解香港人會笑佢哋。當然更好嘅做法係講埋上面理由,俾佢地知點解會俾人嘲笑
2. 睇死佢哋抗爭唔會持久,如果佢地撐得耐,自然會獲得尊重
3. 只有追求民主,推翻獨裁係中國成為主要訴求,而佢地亦尊重香港自決嘅意願,兩地先有合作嘅可能。否則,可以做嘅只有輸出2019年抗爭經驗,等佢哋撐耐啲
喺twitter講啦
喺連登講jm9?
樓主白咭佬?
我淨係見到sperm
垃圾外國勢力 唔鐘意咪退黨退國籍 移民喇 搞事做乜尻 死大陸廢青 讀書讀到傻迫迫咁 番大陸讀多十年愛國愛毛思想喇 根本成班大陸賤畜賣國豬就收錢搞事 要自由就下一世喇 咪撚有事又講香港人做乜尻 同你有親咩 屌你老母唔代表生得你條垃圾出 祝你地班垃圾世世代代都係中共人
無錯 傷害到嘅都係啲真係有歉意嘅人😮‍💨 佢地就算唔係「同胞」 大家都係人類 都係雞蛋 相煎何太急 對佢哋嘅恨真係大過對個政權咩
連登圍內冇乜咁大件事 但如果比鬼佬誤解 就唔知啦
唔幼稚一部份黃絲就唔會將政治力量轉移去支持viu支持mirror啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞