見到愈黎愈多手足去twitter挑人機,如果你有做過,我勸你地收手...

227 回覆
821 Like 97 Dislike
正正小學雞代表
笑鳩啲支足又唔得 對自己友仲嚴苛過對外人
我都唔識分邊啲先係你哋自己友
中立撚最撚on9
扮乜鳩大愛 , 根本就係黎生
唔好阻你返工搵錢丫嘛?

佢屌番你盞自己嬲?
我唔嬲喎,你當我魚蛋論啦,而家大陸都未到最差情況,遲d大把好戲上映
五大訴求其中一樣就係爭取民主雙普選
自從七一攻入立法會開始,香港人已經意識到只有實行普選,政府先會考慮民意,示威已經唔係單純叫政府下台
屌你老母樓主一定就係當年大愛左膠
我都唔知你講乜鳩 咩原唔原諒
自己人咪多啲包容 少啲責罵 外人關我撚事
睇完你個post 即時上去屌多兩句先
好欣賞你嘅邏輯
呢頭講做好自己轉頭又講娛樂
問你一句又話照顧緊支足感受
究竟你點解可以咁叻
真係 大家都唔係自己人
你哋繼續同你哋啲支足同胞圍爐 畫面靚呀
最好坦克轆豬。講真唔認命嘅一早移咗民,留得係度嘅已經冇被打救嘅價值,預咗食屎仲要幾臭都冇得say no 所以有得恥笑點解唔笑下
The one you are laughing today is not necessarily the one who did wrong yeas ago. 每個人都係獨立個體,唔好用一個地域,就categorize曬所有嘢,用一小部分例子,就聯想到所有人都係咁。對大陸人香港人我都係咁話。

而且而家好多人兩地三地走, multicultural, globalization,都好難分邊度人

幸災樂禍盞搞衰自己個朵,等陣俾人大翻譯傳到外國,又會俾人咩印象呢
想發洩嘅喺連登笑飽佢就算
睇班支那人食曬回力鏢 同香港人懺悔咪幾好笑
當面挑釁 就冇得睇佢哋死狗咁款㗎啦
原來你機械人嚟 247工作唔使休息娛樂?
我反問返你嘛 講到笑鳩支足咁大鑊 咁咪想知你係咪好大愛

叻唔叻就比較出嚟嘅
大概明樓主
其實可以越亂越好 最好唔同地方黎多將件
(唔係想覺醒快d 純粹想一家人整整齊齊)

但加把口 真係無必要
有d野暗爽就好

對外嘅就跟返對外嘅玩法啦,有咩要笑、要屌嘅就喺連登
對外就做得好好睇睇,唔好倒出面手足米
出面仲有好多手足搞反共集會,你內裡屌柒支那人全族冇所謂,但表面做得好好睇睇啦
ching 你大愛到傻咗

你入動物園比馬嬲屌會嬲?
強國匪徒又帶風向,人民鬥人民啦唉!
唔支持同唔發現意見係兩樣野黎
不過上去twitter專登咁做的人真係唔知咩居心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞