見到愈黎愈多手足去twitter挑人機,如果你有做過,我勸你地收手...

227 回覆
821 Like 97 Dislike
兒燈
唔支持 亦唔會上去屌

純粹因為唔會浪費時間係支那人身上
橫定屌唔屌佢哋都唔會當香港人係自己人,佢哋假如真成功新嘅大中華統一思想政府一樣會鎮壓香港,假如失敗佢哋又會變返兩個禮拜前嘅小粉紅叫我哋曱甴

呢班人我哋釋出善意都唔會connect到或者僅限於好短時間,咁我寧願屌佢老母笑鳩佢我出啖氣舒服啲好過啦
佢串我哋就得 我哋挑人機就唔得?
你都on撚9
唔好亂屈
冇講過叫支持嘅人係大中華膠但有好多人真係天真相信信風已起喎仲分分鐘令自己嵌入險境

你講呢個說法,我唔排除有人係咁嘅動機,但同樣容易令自己嵌入險境之餘,亦都令人誤會(客觀效果)咁又何嘗唔係天真嘅一種?
成班弱智好心要柒係連登就算

玩埋twitter俾人倒轉大翻譯
第時再有機會時點要求聲援
你班熱狗真係戇撚鳩鳩索性去撐你班支狗手畜算啦賤種
比佢走啦 輸民意呀 -0-0
咁就熱狗
to樓主

如果宜家俄佬內亂 , d平民話對唔住烏克蘭人
你覺得死左親友既烏克蘭人會唔會原諒佢地丫拿?
這就是正式錄用的連登仔嗎?
小妹見到你咁理性真係出哂水
想問下你喺中環同幾多大陸妹connect咗?
佢地眼中,香港人做乜都唔岩,更加唔洗你支持
twitter 係咸嘢大本營
所以話你真係理解能力低 我笑鳩你咋
你啲支足關我鬼事咩
支持下就係大中華膠,咁當年法國支持美國獨立戰爭法國就係大美國膠?
所以你係咪明咗我講咩?

就係香港人今時今日仲係咁
1)無吸收呢30年嘅教訓,仍然係咁。
2)「吸收」咗呢8年嘅教訓,因為輸,變得犬儒,唔記得咗自己真正要嘅係咩

如果真係唔憑直覺行事,就應該靜觀,整理思緒,過多一兩日,可能根本就無事發生,如果真係有事咪先take side
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞