見到愈黎愈多手足去twitter挑人機,如果你有做過,我勸你地收手...

227 回覆
821 Like 97 Dislike
冇講過笑鳩佢好大鑊
淨係講我自己 最多認同畫面唔靚

就算就算就算係覺得大鑊 又關大愛咩事

一般情況叻唔叻係相對
但巴打你嘅思辯能力呢
我覺得已經係人類智力巔峰 無需比較
不要隨便救中國人,中國人都係恩將仇報
https://lih.kg/3229056
有笑過「香港人」即係有笑過你同我
你邊位啊 支joke?
我憎嘅係無知+落井下石嘅人
但香港人遊行嘅人唔係無知

兩類人黎
我見得好少人咁做
至於反共不反支嗰班其實都俾支那人插緊
香港市民國際形象咁又點
除非當時嘅人道考慮放寬移民政策
仲有咩得著
就係想冚家剷
第一日知
既然你咁鍾意捉字蝨 咁我再clarify下
你哋成日話笑鳩支足畫面唔靚 落井下石唔好 鍾意企道德高地呀嘛

見你都認同咪覺得你都大愛 咁樣會唔會易啲理解
我跳哂step 冇解釋到 以你嚟講係難啲明

屌你老母,歌都偷呀
有咩值得尊重呀
有咩值得connect 呀
左膠上身的,去幫歐盟難民啦

19年屌人老母,屌的咁開心

想出去影相交國安添呀
回力鏢現象 好正路
仲用道德綁架唔好衰口德唔work 架喇
香港呢幾年受咁多 發洩好正常
吹啊?
咪譯囉最好譯晒添呀
班友個思維仲停留響畫面唔靚,做衰個朵我哋有國安法啦,外國勢力眼中畫面靚唔靚,個朵好唔好,仲重要咩
乜原來你覺得自己比人笑下仲緊要過反政權

人地反緊個政府
黃屍香港人:我地之前比你地笑過不了
又要畫面好靚?
反正都輸鳩晒
真 cctoy 就係唔識脫離黑白二元思考
想笑咪等到坦克轆豬先笑囉 現階段有咩好笑
係都要沖出嚟然之後話咩connect 大陸人係大中華膠 五毛云云

俾淨係識訴諸情緒以僵化嘅教條主義標籤人嘅cctoy 鍵國成功應該會比共產黨瘋狂
唔怪得亦好彩2019 cctoy 鍵國唔成功
等於南宋咁,明知蒙古滅金後,下個係自己,但金人太仆街,所以同蒙古一齊滅金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞