見到愈黎愈多手足去twitter挑人機,如果你有做過,我勸你地收手...

227 回覆
821 Like 97 Dislike
佢地有幾多人叫皇上下台?
邊撚度非黑即白

根本中國主流意見就係大一統思想反對港獨

都未計佢哋爭取嘅嘢只係有飯食唔使封區

香港人自己自作多情把撚咩

連登左膠不願接受現實
可能真係國家機器 連登忽然熱鬧咗勁多
因住比人舉報國安
諗返俄佬開始打烏克蘭時嘅大翻譯搞到條支那仔明明美國大學收咗都踢走
今時今日其實沈默先係對佢哋最大侮辱
同佢互屌即係仲當佢哋係可以溝通嘅人
應該好少人有興趣同畜牲互屌
極黃極藍都係仆街
講坦克碌豬嘅人, 你同我啲藍絲根本冇分別
只不過你係企起喺對線, 行為同心態完全係一樣.
同嗰啲種族滅絕行為冇乜分別

申利:唔支持唔反對 ,sit back and relax
又嚟畫面唔靚?
有機會
仲可以有咩機會?
港獨撚︰唔支持港獨就係大中華膠
呢單嘢都真係幾唔明
香港人又話唔好connect
唔好同情
但一講到藏疆問題
又要賴係政治正確要撐
藏疆又唔係支那內部事?
又關香港人事?

然後 咁而家就係死咗新疆人
有維吾爾族喎
https://newtalk.tw/news/view/2022-11-28/845836
(所以支那先周圍白蠟燭悼念)
咁撐定唔撐?

利申:
支持反抗嘅人,但唔會濕身
今鋪留畀港漂撚表演
咁係因為你個人廢 窮則獨善其身明唔明呀
你忙於做好自己 鬼有時間理啲畫面 支足點咩
一句講曬,香港人咪又係支那種 D劣根性改不了

上去屌人踩多腳同班支那生蕃有咩分別
咁又係 咁撚蠢邊度仲有機會
即係做好自己 獨善其身=係twitter挑人機
係咪咁意思
自己人同外人點同呀
當自己中国人咪認囉 又掩掩揚揚話唔係
一部份五毛啦,不過都有部份似係香港人,就算見大陸同一D台灣留言都理解點解香港人會抽水,但老實講國際戰線嚟計觀感係幾差。
適當時都要有啲娛樂
咁顧慮支足感受㗎你?
不嬲都係淨話唔使去踩人唔好搲爛臉皮去冷嘲熱諷 講多句就係唔想做臭自己個朶
一野就spin到支那人只係要食飯shopping唔係追求民主自由

睇完我唔知邊個想建設民主中國多啲
係佢地眼中,共產黨解體係極限
中國解體係不能接受
同蘇聯一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞