[十月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (22) Guu~damu Gun~damu 希望のhikari~

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
狸貓j一定要同大哥 !
大哥先係真男人 !
超中意佢 !
藍光係咪代表艾利上身control,第0集刻紋都係藍色
變左斷手斷腳既痛楚細路女食晒
係, nu係一次性, 所以特別大枝, 當時又趕住用 算係未完成
去到hi nu先有得返黎充電
能源係一大topic, 00個切入點已經贏晒, 呢套竟然冇講
無限能源咁狂開i field, 又擋得又射得佢玩晒啦
當年GP03D咁大舊果D先裝到i field
因為係米米呀
大部份肥到成座山咁嘅肥婆,條頸後面都好多老泥,因為佢哋沖涼嘅時候卒唔到。

老泥俾頸部脂肪一層層夾住,日復日年復年咁累積。
所以大部份肥婆條頸都係黑色,越黑老泥越厚。
如果你哋有幸溝到肥婆,就人一世物一世點都要試下。
首先用手指濕少少水起勢咁卒,用匙羹刮出嚟,加兩滴美極慢慢品嚐。
初哥可能話核突,但你唔食肥婆老泥等於登上白雲山唔食山水豆腐花一樣咁傻的嗎。

下身方面又係有學問,肥婆食咁多漢堡包同牛肉,男性荷爾蒙分泌過盛。
所以塊西至屎o全部都係毛,無論佢幾乾淨,都有陣咸魚溝變壞乳酪嘅味道。
據英國研究,82.5%肥婆都唔會剃腳毛,因為烏低身嗰下等於做sit up,有違肥人忠旨。
所以肥婆啲腳毛永遠好似鐵線咁粗。
奶西嘅時候叫佢瞓低你忠個頭埋去,兩隻手要掃佢隻腳啲鐵線等佢起雞皮,然後叫佢嗰對火腿夾實自己個頭唔好比空氣流出。
陣咸魚味喺真空環境會得到昇華,係有層次而漸進的。
奶嗰時攝攝聲,有3D立體音響加回音效果。
你嗅覺,味覺,觸覺,聽覺得到前所未有嘅享受,呢啲先叫人生啊。

啪啪啪嗰part唔多講,因為肥婆塊田多肉好撞係常識,你塞咗入去會感受到溫暖同安全感,比一層一層肉緊緊包住。

成日笑肥婆以為自己好識食嗰啲人,根本就係未夠班,自以為是嘅表現。你比食女界嘅高手揀減肥前欣宜定係整容後楊怡,佢完全唔想答你,一嚟佢唔想笑勁你問無聊野,二嚟佢已經諗緊點班支美極返嚟。
痴線
d劇情好似越黎越黑
本身d人估艾利係aerial已經好癲,後來睇睇下仲要係12姊妹,宜家又到懷疑女主係咪人型gundam

如果全部推論都係真嘅話真係好L癲
唔一定有痛覺既
論補刀既重要性
翻譯錯
睇似係質疑緊面前部機唔係佢之前認知既Gundam
而係Gundam以外既另一樣野
🎵遥か遠くに浮かぶ星を
想い眠りにつく君の🎵

Suletta Mercury!
點解你唔需要做手術就可以開到高達!
睇番第0集阿婆話gundam係將來人類係宇宙生活既身體
將意識植入去解通晒
但爛既時候意識應該都會痛
所以阿媽今集流淚?
係嘅話出反制波嗰陣狸貓應該已經成個人停左
原先係咩意思咁?
講真風靈D bit推進力從何來已經係個迷
體積細 點睇都唔似裝到 能源+beam發射口+推進器

等官方機設解話啦
BB仔只係用意念去控bit 機體係老母渣緊
用人腦控制唔代表有痛覺wo
睇怕貍貓都係人型gun bit
因為我就係高達!
我都係咁聽到
「你真的是高達嗎?」
俾米米睇穿加食住啦條友
兇兩兇就默認
gund-format控制未姐係人控lor
機人一體化 個概念睇返綠毛上風靈果一集
同00既萬能粒子一樣
柏梅特水晶包埋動力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞