[十月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (22) Guu~damu Gun~damu 希望のhikari~

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
個個都俾狸貓迫害外掛機公平咩

金毛啲後宮係咪爭緊寵?
差啲打死埋自己啲姊妹
金毛已認證狸貓本人就係高達
正正就係我想講嘅野
佢咪比你睇咗佢有反制個反制波嘅手段
不過唔知有啲咩代價,見老母流眼淚,定只係觸境傷情
因為佢覺得100%贏硬
其實依家係擺明贏咗
只係差果少少時間姐
Take個咁嘅risk值得咩
今集臨尾個槍爆頭諗起第0集個爆頭
打爆leader機先當贏 咁樣穿兩部咪可以幫金毛贏囉
之前古老豆都話集團外既公司追緊上黎
當年俾呢招殺全船人,依家算係報咗少少仇
差唔多避哂D浮炮, 幾撚癲
好想大哥威返次, 但唔好死
以為靠干擾贏硬,點知人地都進步咗
你如果諗返金毛同米米個關係,成件事好合理
金毛背景係一個自以為是嘅青梅竹馬
暫時佢對比起古爾,對住養父表面聽話,但其實有自己睇法(上集有講佢其實真心覺得Gundam係未來係好重要)
搶公司一方面係養父旨意,二黎係佢自己有興,但最重要係佢根本係想支持白毛。但佢自以為是,覺得自己最醒,認為米米太衝動又唔識做生意,死硬。所以改校規,等米米一定要搵自己幫手,都唔想一黎就決鬥。因為佢想要嘅係米米係自己嘅「幫助」成功,而唔係搶到佢間公司。
但米米要嘅,唔係果重高高在上嘅「幫助」,只係要一個無條件支持自己嘅人,所以主角嘅on9反而比到安全感佢。金毛果種覺得自己照顧緊佢嘅心態,反而令米米諗起想控制自己嘅老豆
屌你睇左咁多場都唔識買
世界盃都係咁玩
問題係佢打架駛倉位,重要隊友在前
唔同意喎, 第0集BB仔係唔需要手動揸
好似unicorn咁用念力控制
感覺古爾會同老豆斷絕關係入地球舍,之後揸其中一部魔靈
都好大機會艾利變咗亡靈喺風靈入面
其實幾好, 唔係一黎就龍傲天,
佢係勁, 但都要俾位佢成長, 咁觀眾先投入到感情落去
睇翻個前傳小說又唔覺風靈同狸貓有得對話嘅
其實都冇話係百合
似多左個老母多D
有反制波真係贏硬
就算有反反制波,部機都差啲處決風靈

點估到比部爛鬼85打贏架GTR
半澤成日出現, 好撚慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞