【溝女必備】 男人不壞,女人不愛。

216 回覆
45 Like 13 Dislike
最後,以一首新詩完結。

風,悄然擦過,雖無聲,但有感。

水,悠然淌過,雖無痕,但有跡。

仿如你,愜意如風,於我世界裏肆虐。
吹啊吹,吹走一份安逸,帶來遍地狼籍。

雖無聲,但有刺骨之感。

猶如你,柔然似水,注滿了我的心湖。
流連著,激起思念的漣漪,然後悄悄溜走。

雖無痕,但有心動之跡。

淡漠如風,薄情如水。

殘忍如你。

然後,心湖乾涸,冷流攻心,思念枯竭。

赧然一笑,怪我認真 罷了。

——殘忍如你,冼夜賢。

「屌你唔係鍾意人就咪撚亂咁flirt人啦仆街。」

-完-

尾句霸氣

多謝 你由頭睇到尾呀比個good你自己 btw繼續加油

首詩邊個寫架?
留名睇阿john皇者歸來
一口氣睇完個故 感覺好熟悉
當年遇上個同男主一樣嘅人 然後我中伏了
留名支持

多謝你
最後,以一首新詩完結。

風,悄然擦過,雖無聲,但有感。

水,悠然淌過,雖無痕,但有跡。

仿如你,愜意如風,於我世界裏肆虐。
吹啊吹,吹走一份安逸,帶來遍地狼籍。

雖無聲,但有刺骨之感。

猶如你,柔然似水,注滿了我的心湖。
流連著,激起思念的漣漪,然後悄悄溜走。

雖無痕,但有心動之跡。

淡漠如風,薄情如水。

殘忍如你。

然後,心湖乾涸,冷流攻心,思念枯竭。

赧然一笑,怪我認真 罷了。

——殘忍如你,冼夜賢。

「屌你唔係鍾意人就咪撚亂咁flirt人啦仆街。」

-完-

尾句霸氣

多謝 你由頭睇到尾呀比個good你自己 btw繼續加油

首詩邊個寫架?

我作架
留名睇阿john皇者歸來

呀john就算啦... 其實係想用佢黎帶出溝女大忌

男人又好女人又好對對方絕情冇feel對大家最好嘅辦法其實都係分手 冇理由再拖人時間
而家諗返起佢係做得好啱 好彩佢夠絕情
一齊嗰陣有開心過就算啦 過咗去再諗都無謂

係啊 好過啲拖住你又唔鍾意你既 依家你等下個出現既時候就識點樣對佢好啦

不過其實都有啲唔敢再拍拖
驚自己唔夠成熟唔敢再全力去愛搞到傷到個女仔

咁或者再等下先囉
成熟啲先再考慮拍拖
依家就專心讀書/做野先
不過依家好少有人仲會咁好諗埋怕傷到個女仔 個個都食左先講

咁我覺得拍拖愛情係兩個人嘅事嚟
冇理由要一個開心一個傷心嘅
好心為食女就搵SP 或者叫雞啦
扑完人就走嗰啲男人 唔會覺得自己好對唔住人㗎咩

中伏same here 但最煩既係之後再中親伏既都係類似呢挺男仔

男人又好女人又好對對方絕情冇feel對大家最好嘅辦法其實都係分手 冇理由再拖人時間
而家諗返起佢係做得好啱 好彩佢夠絕情
一齊嗰陣有開心過就算啦 過咗去再諗都無謂

係啊 好過啲拖住你又唔鍾意你既 依家你等下個出現既時候就識點樣對佢好啦

不過其實都有啲唔敢再拍拖
驚自己唔夠成熟唔敢再全力去愛搞到傷到個女仔

咁或者再等下先囉
成熟啲先再考慮拍拖
依家就專心讀書/做野先
不過依家好少有人仲會咁好諗埋怕傷到個女仔 個個都食左先講

咁我覺得拍拖愛情係兩個人嘅事嚟
冇理由要一個開心一個傷心嘅
好心為食女就搵SP 或者叫雞啦
扑完人就走嗰啲男人 唔會覺得自己好對唔住人㗎咩

咪臭係 點解唔會良心不安
不過真係大把人都求其有女冧自己 就點都試左先 唔會諗將來
[/quote]
不過真係大把人都求其有女冧自己 就點都試左先 唔會諗將來[/quote]
咁有時真係大家啱feel 就一齊冇諗咁遠嘅但真係有咩都唔好收收埋埋到分手先爆晒出嚟囉

咁有時真係大家啱feel 就一齊冇諗咁遠嘅但真係有咩都唔好收收埋埋到分手先爆晒出嚟囉

都係既 收埋啲感受好大機會散

中伏same here 但最煩既係之後再中親伏既都係類似呢挺男仔

呢種男仔究竟係咩心態
樓主不如出埋男主視角

呢種男仔究竟係咩心態
樓主不如出埋男主視角

我覺得個男人係對主角有feel 但未到拍拖嗰種feel又或者搵人zip時間

到咗乜都唔敢同對方講嘅時候就完了吧
出join 外啦~
出join啦~

外傳

呢種男仔究竟係咩心態
樓主不如出埋男主視角

但係我都想知道佢到底諗緊咩

呢種男仔究竟係咩心態
樓主不如出埋男主視角

我覺得個男人係對主角有feel 但未到拍拖嗰種feel又或者搵人zip時間

真係?我覺得應該有考慮過 但最後不知明原因放棄左

到咗乜都唔敢同對方講嘅時候就完了吧

點救都救唔返lu
出join啦~

外傳

佢虛構出黎架 定你想知多啲溝女地雷?

呢種男仔究竟係咩心態
樓主不如出埋男主視角

唔好怕我直
因為佢最愛嘅始終唔係你
出join啦~

外傳

最重要唔好放低自己嘅尊嚴對追緊嘅人做牛做馬 同埋一日未係你女友唔好管住人

呢種男仔究竟係咩心態
樓主不如出埋男主視角

唔好怕我直
因為佢最愛嘅始終唔係你

我明 佢係有更鍾意既人。。
出join啦~

外傳

最重要唔好放低自己嘅尊嚴對追緊嘅人做牛做馬 同埋一日未係你女友唔好管住人

咁樣係做兵唔係做男朋友
出join啦~

外傳

咁樣係做兵唔係做男朋友

拍到拖都咪制 無論係男定女都唔好咁易比人氹到點都要留返啲時間比自己
如果唔係到分手實重傷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞