[KPOP] K-POP 2022討論區 (60)

1001 回覆
2 Like 19 Dislike
Blackpink有中國人令到yg要將shutdown 官方mv擺上bilibili 個account上面
多過露lin華
收過百億won義教
明明Minji169 忙內170 襯到同162嘅hanni一樣高
NJ造型師亂襯衫
算5算抄Collar出道嗰套
本月少女成員金賢真在Fab(類似泡泡的軟件)發了關於chuu被除名退出組合的消息

最近啲韓國啲娛樂公司係咩事之前omega x又係勁癲
真心撐隊友 respect
唔似金彩元 同隊個陣就軟豆腐 踢走左提都唔提
五號藍呢啲臭閪係人都唔撐
you should get away, get a, get a, get away
戇鳩,唔通直接同金雞濫講欺凌狗,死仆街咁吖?
走撚咗就走撚咗,同LE SSERAFIM冇哂關係
仲提乜鳩? 提佢老母個閪臭唔臭吖?
話晒都係憑宿舍生活先話佢係軟豆腐
今次比人清袋
念下舊情幫口講兩句都唔得?
係人都知擺明求其搵嘢鳩讚架啦,綜藝咁認真睇做乜?
唔俾hybe叫佢哋唔好再講金雞濫㗎?
【熱帖】IVE <LOVE DIVE & AFTER LIKE> 第43屆青龍電影獎舞臺開麥怎麼樣
嗰頭同Rocky攬頭攬頸 一收到hybe電話走都走唔切添啦
【熱帖】NEWJEANS今日青龍電影節造型…

太顯歲數了…
扮撚晒潮流教主
IVE今晚唱得唔差 應該冇修音+細墊聲嚟講算係咁
電影節嘅舞台比起絕大部份嘅音放舞台更有音樂性 宜家d音放好多就算開左咪都要同墊聲鬥大聲
其實佢地對腳同個頭就左高度。。
認同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞