[KPOP] K-POP 2022討論區 (60)

1001 回覆
2 Like 19 Dislike
就算唔靠公司
節目搵人想睇人氣都應該唔係睇個一位
係都睇音源銷量先

個鼻an唔anti fragile?
李賽綸好撚憎你呢啲死毒撚fans 淨係想返屋企俾李燦赫屌
O.O 仲有492
好 畀定正皮先
喺牙媽個肚度跳antifragile打扁咗自己個鼻
【news1】[BTS成員JIN將於12月13日入伍”Army們不要來訓練所,危險”]24日下午,JIN通過Weverse上傳了擔心粉絲們的文章”雖然出現了我不想看到的報道,但是我們的Army們不要來訓練所”,”因為除了我之外,還有很多人來,萬一產生混亂會很危險” ,”Army,我愛你們”,表達了對粉絲的愛意。

24日,據軍方透露,JIN將於12月13日入伍京畿道漣川陸軍第5步兵師新兵教育隊,JIN將在這裡接受訓練,然後被分配到部隊。

韓國軍方當局表達了立場:包括JIN在內的防彈少年團成員入伍後,如果本人願意,將提供參加公益或國家利益層面活動的機會。

不願面對 牙米去劫獄啦
多謝鄭長官
要偷人地人生都要等價交換嘅上天公平
堂堂正正金采源
如果本人願意,將提供參加公益或國家利益層面活動的機會。

有得畀佢出去軍營外「表演」做「國家利益活動」當放假,啲韓國男人實憎到佢哋仆街
點解要叫我鄭sir/鄭長官...?
savage 同 next level 都好聽
dice 咁好聽
當然勁啦
d男團1000不入我想知發生咩事
Sir sir聲,幾好聽!
已經係全韓國男人公敵
入到去當兵一定冇好日子過
牙豬轉行賣魚要去幫襯下
想Wonhoe sample 佢首CPR
入到去實俾人玩到謝 可能日日玩佢jer jer
換咗天使聲線返嚟

想smack his ass like a drum
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞