[KPOP] K-POP 2022討論區 (60)

1001 回覆
2 Like 19 Dislike
咁後面啲sma gma係咪手多
問返nctzen會好啲 話晒攞咗兩個大賞
其實珍榮外貌同唱歌都幾好架
計我話SM on9啦
咁恨啲爛鬼獎做咩呀
擺再多啲嘅錢喺media度
帶吓風向仲好啦
到時應該仲多代言、event啦
明明買下音源上到20都睇落似下樣,銷量音源雙管齊下,呢樣其他公司就做得好好,唔講cube同ss ,連tvb 都識請人上YouTube 連燈comment扮晒野
SM連專輯懶得補貨,間公司咩都度都啱啱好,唔想蝕,買個獎可能平過買音源上pann 寫下文
Red Velvet..
一個大話講幾多次都唔會變成真…
呢樣野SM要學starship
PR部完全唔同級數
你估我哋Aespa冇?
三個127上年都攞左
無咁大間公司啊
SM係特登放偽人嘅衰嘢上網
而家讚gi gi,都係讚佢減咗肥
讚都唔俾
練習生原來係你
幫我攞元英簽名
你作曲家直接搵元英簽啦
SM on9已經歷史悠久成個pr得我同隔離位
個同事,佢一個人要負責哂pann theqoo instiz
【daum】[IVE&NewJeans&ZICO&LA POEM將於”青龍電影獎”帶來祝賀舞台]點燃2022年的主人公—IVE、NewJeans、ZICO、LA POEM將於25日下午在首爾汝矣島KBS大廳舉行的第43屆青龍電影獎上帶來祝賀舞台。每一年青龍電影獎的祝賀舞台上演員們的反應都成為了話題,因此對於今年”人氣明星”們的華麗舞台,演員們又會做出怎樣的反應也令人充滿好奇。
今年的青龍電影獎由”青龍女主人”金惠秀和柳演錫擔任主持。在此次頒獎典禮上,樸贊郁導演的《分手的決心》在最佳作品獎、最佳導演獎、最佳男女主演獎等13個部門中入圍,成為最多提名的作品,該作品究竟能獲得幾個獎項也備受關注。

瑛妹I am so happy at Blue Dragon Award💖
解散都未作到
唔收我啲曲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞