(無圖)點解香港地靚女多過靚仔咁多

394 回覆
211 Like 640 Dislike
如果深黑眼圈應該點遮?之前個化妝師話好難遮
你個思想某啲位都停咗喺好多年前
睇嘢睇表面到你咁都算勁
男人食兩餸飯 女人做facial
是 男人識打扮都可以變靚女
女人個打扮好多時男人都係隻眼開隻眼閉,只要外表吸引就得,實際上男人好少會理係咪假波,有無整容,皮膚白係因為化妝還是天生,望落去瘦係因為做GYM自己練還是抽脂。

但係男人要好睇就麻煩好多,剩係身高同埋身型比例,一大堆天生無得改變既要素己經淘汰咗一半人。仲要講咩肌肉型,瘦得黎要健康感,唔可以節食到變人乾。男性荷爾蒙本來就會令男人脫髮,但係雄性荷爾蒙又係令男人運動叻啲、進取心上進心高啲既要素之一,結果好多時令男人成功同外表不可兼得 (都未講要上位就要集中精神辦事,結果無時間運動同打扮)。

男女比較外表本來就係唔公平,所以靚女梗係比靚仔多啦。
大把
因為啲男人懶
同埋唔係個個男人對自己外型都咁着緊
加上女人揀男人最睇重嘅又唔係外表
咁咪愈來愈少,個人覺得近年已經好咗啲
不過靚仔嘅仍然係佔少數
兩幅整容前圖無左?
咁又係,香港就算無口罩令 都一定大把mk仔女照戴到2046
老女人
Bts 車銀優都係瘦
因為女仔整靚個個樣先係主要既工作,既男人係要堅做野揾錢,外表係副業甚至冇時間心思搞。
第一張
都唔好講化妝啦,學下點保養同有穿著都好啊
咁都叫靚女?
Agree
真,口罩真係港女恩物. 由其呢幾年多左好多靚女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞